DIA RELA MEMPERTAHANKAN NYAWA DEMI MEMPERJUANGKAN HAK KEMERDEKAAN SEBUAH NEGARA YANG TERBELENGGU OLEH RANTAI PENJAJAH... JUSTERU ITU NAMA MAT INDERA SEWAJARNYA DIABADIKAN SEBAGAI PEJUANG DAN BUKAN PETUALANG... PETITKAN DARI BUKU PENGUKIR NAMA JOHOR DT... TERBITAN YAYASAN WARISAN JOHOR (YWJ)

SAHABAT

.

.

.

.

.

.

.

.

Terkini

get this widget here

Isnin, 5 Disember 2011

SAHABAT lembUMNO YANG HARAMJADAH NI BETUL-BETUL TAK FAHAM ATAU lembUMNO TAK PERNAH BAGI FAHAM !!!

Satu lagi kenyatan yang menyakitkan hati dibuat oleh sahabat lembUMNO Presiden MCA  Chua Sio Lek yang menyatakan bahawa Hukum Hudud adalah Undang-Undang yang tidak adil dalam satu forum "Hudud and its Implications on non-Muslims" yang dianjurkan semalam yang juga dihadiri oleh Penasihat Agama Kepada Menteri Besar Terengganu.


Yang menghairankan lembUMNO yang turut serta dalam forum tersebut hanya mendiamkan diri dan tidak memperbetulkan apa yang dikatakan oleh sahabat lembUMNO itu.

Inilah dia watak sebenar Pemimpin lembUMNO anak kesayangan Inggeris Penjajah YANG LAHIR HASIL PERSETUBUHAN HARAM BAPA INGGERIS PENJAJAH lembUMNO.

Kalau didalam kandang PWTC dimana tempat lembUMNO bersidang seolah-olah lembUMNO lah pejuang dan pembela Islam, tapi apabila diluar kandang dan berjumpa sahabat lembUMNO maka akan teserlah segala sifat Munafit Puak-Puak lembUMNO.hemmmmm..... nak tengok gak macam mana riaksi pemimpin-pemimpin Perkasa Perangai Katak yang sehati sejiwa dengan lembUMNO..... betul-betul meloyakan heeeeeee.......

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Lu orang boleh tulis apa yang Lu orang rasa nak tulis... tetapi semestinya apa yang Lu orang tulis tu Lu orang lah yang bertanggongjawap... gua tulis gua yang tanggong tak kan Lu orang tulis gua pulak nak tanggong... itu tak adil nama nya beb... kah kah kah....