DIA RELA MEMPERTAHANKAN NYAWA DEMI MEMPERJUANGKAN HAK KEMERDEKAAN SEBUAH NEGARA YANG TERBELENGGU OLEH RANTAI PENJAJAH... JUSTERU ITU NAMA MAT INDERA SEWAJARNYA DIABADIKAN SEBAGAI PEJUANG DAN BUKAN PETUALANG... PETITKAN DARI BUKU PENGUKIR NAMA JOHOR DT... TERBITAN YAYASAN WARISAN JOHOR (YWJ)

SAHABAT

.

.

.

.

.

.

.

.

Terkini

get this widget here

Selasa, 6 Disember 2011

KAH KAH KAH !!! GERHANA JIKA PUTRAJAYA TIDAK DIKUASAI OLEH lembUMNO.... MEMANG SAH PEMIMPIN lembUMNO NI BUANG TEBIAT !!!

"Gerhana" itulah kata-kata yang keluar dari mulut pemimpin puak lembUMNO apabila membayangkan jika Putrajaya tidak dikuasai oleh lembUMNO sebagai kerajaan, berucap ketika dihadapan Persatuan Kebajikan Dan Dakwah Islamiah Malaysia ( PEKIDA ) di Shah Alam.

Mungkin akibat kerisauan yang teramat takut hilangnya kuasa menjadi kerajaan maka kata-kata itu yang keluar dari mulut pemimpin lembUMNO ini, masakan tidak merasa takut apabila mengambil kira situasi semasa dengan terbongkarnya banyak salah urus negara yang di ketahui oleh rakyat.

Untuk mengingat Pemimpin-Pemimpin Puak lembUMNO dan yang sewaktu dengan nya, hanya kamu Pemimpin lembUMNO dan yang sewaktu dengan nya sahaja yang akan Merasai Gerhana tersebut kerana kehilangan kuasa melembUMNOkan Rakyat.

Bagi Rakyat Ramai ianya adalah Satu Rahmat dan Kenimatan apabila dapat menguburkan lembUMNO/Barang Naik dari terus mendirikan Kerajaan yang terus menjadikan Penipuan kepada Rakyat sebagai Agenda Utama.


hemmmmm..... fitnah dan penipuan dah diketahui oleh rakyat maka ini membuatkan lembUMNO macam cacing kepanasan.... betul-betul meloyakan heeeeee....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Lu orang boleh tulis apa yang Lu orang rasa nak tulis... tetapi semestinya apa yang Lu orang tulis tu Lu orang lah yang bertanggongjawap... gua tulis gua yang tanggong tak kan Lu orang tulis gua pulak nak tanggong... itu tak adil nama nya beb... kah kah kah....