DIA RELA MEMPERTAHANKAN NYAWA DEMI MEMPERJUANGKAN HAK KEMERDEKAAN SEBUAH NEGARA YANG TERBELENGGU OLEH RANTAI PENJAJAH... JUSTERU ITU NAMA MAT INDERA SEWAJARNYA DIABADIKAN SEBAGAI PEJUANG DAN BUKAN PETUALANG... PETITKAN DARI BUKU PENGUKIR NAMA JOHOR DT... TERBITAN YAYASAN WARISAN JOHOR (YWJ)

SAHABAT

.

.

.

.

.

.

.

.

Terkini

get this widget here

Isnin, 17 Mac 2014

(Video) Perggghhh !!!!... Bomoh 1Malaysia Pro-Umno Nak Saman Anwar RM300 Juta... Kah Kah Kah !

Apa Barang lah lu ni Tok Moh... Apa Ke Jadah nya lu nak SAMAN Anwar Ibrahim sampai RM300 Juta tu Tok Moh, Anwar tu baru aje Menang Saman keatas PAPA GOMO BANGSAT Blogger Kesayangan Umno And The Gang hanya RM800 Ribu, tiba-tiba Tok Moh nak Saman Anwar RM300 Juta mana lah Anwar tu nak Cari Duit untuk Bayar Saman tu Tok Moh. Tambah lagi Anwar akan Masuk Penjara dalam masa lebih kurang 2 Bulan, rasa nya TAK SEMPAT untuk Anwar MENABUNG seperti BINI NAJIB (BN) yang namanya Rosmah Mansor (RM) tu... kah kah kah !.

Gua rasa baik aje lu BATALKAN Niat lu tu Tok Moh, kerana DITAKUTI lu akan MATI dengan CELIK MATA dan seterus nya menjadi HANTU RAYA TAK BERTUAN kerana KEMPUNAN untuk Merasa Mendapat Duit RM300 Juta dari Anwar Ibrahim. Sepatutnya lu terus Niat lu untuk MENYAMAN Ketua Pemuda Umno Malaysia merangkap Menteri Belia Dan Sukan Yb Khairy Jamaluddin (KJ) yang lu katakan BIADAB terhadap ORANG TUA. Rasa-rasa gua kalau lu teruskan Menyaman KJ maka HARAPAN lu untuk Merasa Duit sebanyak RM100 mungkin ada kot... kah kah kah !.

Lu sendiri tahu lah Tok Moh siapa dia KJ tu kan kan kan... Menteri tu Tok Moh oiiii... kalau setakat RM100 Juta gua rasa NO HAL lah Tok Moh, SILAP HARI BULAN belum BICARA lagi lu sudah MENANG Tok Moh. Andai kata Presiden Umno Tak Hantar Duit untuk Bayar Saman tersebut gua rasa MANTAN Presiden Umno sebelum Najib pun boleh Bayar lah Tok Moh, Tok Moh lupa ke yang KJ tu adalah PENJAGA TINGKAT 4 semasa Mantan Presiden Umno sebelum Najib. Mungkin kalau kedua-dua tu TAK HANTAR DUIT gua rasa KJ sendiri pun BOLEH BAYAR lah Tok Moh... kah kah kah !.

Cuma satu aje Tok Moh yang menjadi KEMUSYKILAN gua, ianya berkenaan LIWAT. Cara Tok Moh berkata-kata SEBIJI macam ISI PERUT UMNO yang pernah DILIWAT oleh Anwar Ibrahim daripada ANAK sampai lah ke MAK BAPAK dia orang lu tahu tak Tok Moh. Apa Tok Moh pun termasuk sekali ke antara yang pernah Diliwat oleh Anwar Ibrahim tu Tok Moh, kalau Betul lah Anwar pernah Meliwat Tok Moh memang TAK PATUT ya Tok Moh. Ada ke patut seorang BOMOH yang pernah MENAMPAR BUAYA tapi sampai boleh Diliwat oleh Anwar Ibrahim... kah kah kah !.

Gua nak tengok gak Jabatan Agama Islam mana yang akan mengambil TINDAKAN terhadap BOMOH 1Malaysia Pro-Umno ni, kalau Jabatan Agama Islam KHAS nya Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS) ADA TELOR lu orang ambil lah Tindakan terhadap Bomoh 1Malaysia Pro-Umno tu. Lu orang JAIS tak dengar ke bagaimana Bomoh tu MEMUJI DAN MEMUJA Ulul Amri Umno dengan Isteri beliau BN tu, BUKTIKAN lah JAIS yang lu orang bukan nya BARUA UMNO yang dikatakan selama ini. Tapi jangan MARAHHHHH kalau Tiada Tindakan dan lu orang dikatakan sebagai Barua Umno... kah kah kah !.


hemmmmm..... kalau dah nama nya umno and the gang dari pemimpin sampai lah ke penyokong semua nya sama aje beb iaitu otak lucah... kah kah kah... A B U.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Lu orang boleh tulis apa yang Lu orang rasa nak tulis... tetapi semestinya apa yang Lu orang tulis tu Lu orang lah yang bertanggongjawap... gua tulis gua yang tanggong tak kan Lu orang tulis gua pulak nak tanggong... itu tak adil nama nya beb... kah kah kah....