DIA RELA MEMPERTAHANKAN NYAWA DEMI MEMPERJUANGKAN HAK KEMERDEKAAN SEBUAH NEGARA YANG TERBELENGGU OLEH RANTAI PENJAJAH... JUSTERU ITU NAMA MAT INDERA SEWAJARNYA DIABADIKAN SEBAGAI PEJUANG DAN BUKAN PETUALANG... PETITKAN DARI BUKU PENGUKIR NAMA JOHOR DT... TERBITAN YAYASAN WARISAN JOHOR (YWJ)

SAHABAT

.

.

.

.

.

.

.

.

Terkini

get this widget here

Selasa, 18 Mac 2014

(Video) Mas MH370 : Kesian Dengan Bomoh 1Malaysia Pro Umno Kerana Pemimpin Umno Tak Kenal Beliau Beb
Apa MALANG lah Nasib lu Tok Moh, sudah lah Anwar Ibrahim TAK KENAL lu tapi masih nak Tumpang lu punya POPULARITI dalam Kempen Pilihan Raya kecil (PRK) N.25 Kajang. Berita Terkini di katakan Pemimpin Umno yang sudah banyak lu jadikan KHALIFAH dan PANGLIMA pun TAK MENGAKU yang dia orang Kenal dengan lu Tok Moh, Apa punya SUWEY lah Nasib lu Tok Moh selepas saja Pemilihan Umno Pelbagai Peringkat Selesai... kesian kesian... kah kah kah !.


Kalau lu nak tahu Tok Moh itu lah Perangai Umno And the Gang sejak dari DULU KINI dan SELAMANYA, yang akan meninggalkan Kawan TERKONTANG-KANTING bila dirasakan yang ia tidak membawa kepada Keuntungan Politik kepada dia orang. Tapi tak apa Tok Moh lu tunggu aje sampai Pemilihan Umno yang akan datang atau pun Pemilihan Calon bagi Pilihan raya Umum Ke-14 (PRU14), gua pasti dia orang  akan Kenal dengan lu semula Tok Moh... kah kah kah !.

Biasa lah Tok Moh ADAT BERNIAGA ada masa nya UNTUNG dan masa nya RUGI, sepatutnya Tok Moh Belajar Berniaga dengan Pemimnpin Umno tu selepas Tok Moh bagi dia orang Anugerah Khalifah atau pun Panglima. Kerana dia orang kalau Berniaga Tak akan Rugi malahan boleh Untung dan Makan sampai 7 Keturunan tak Habis-Habis lu tahu tak Tok Moh. Diharap Tok moh jangan lah KECIT HATI dengan Perangai BANGSAT Umno tu ya Tok Moh... kah kah kah !.


hemmmmm..... betul-betul lawak gila babi bila sahabat tempat mengadu masalah dikalangan pemimpin umno dikatakan tak kenal, siap dapat khalifah dan panglima lagi tu... kah kah kah... A B U.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Lu orang boleh tulis apa yang Lu orang rasa nak tulis... tetapi semestinya apa yang Lu orang tulis tu Lu orang lah yang bertanggongjawap... gua tulis gua yang tanggong tak kan Lu orang tulis gua pulak nak tanggong... itu tak adil nama nya beb... kah kah kah....