DIA RELA MEMPERTAHANKAN NYAWA DEMI MEMPERJUANGKAN HAK KEMERDEKAAN SEBUAH NEGARA YANG TERBELENGGU OLEH RANTAI PENJAJAH... JUSTERU ITU NAMA MAT INDERA SEWAJARNYA DIABADIKAN SEBAGAI PEJUANG DAN BUKAN PETUALANG... PETITKAN DARI BUKU PENGUKIR NAMA JOHOR DT... TERBITAN YAYASAN WARISAN JOHOR (YWJ)

SAHABAT

.

.

.

.

.

.

.

.

Terkini

get this widget here

Jumaat, 7 Februari 2014

Awan Berupa Keris Telanjang Tak Siap Buat Isi Perut Umno Jadi Meroyan Beb


Apa Gila lah lu beb, agak-agak lah kalau ya pun tak kan Awan yang berupa KERIS TELANJANG TAK SIAP tu di katakan Petanda Kebangkitan Semula Bangsa Melayu Di Bumi Malaysia. Konon nya Agar Hidup Bersatu Padu Sesama Bangsa dan Seagama. Lu Sakit ke apa beb, lu jangan jadi seperti Orang yang Takut Hantu nampak TUNGGUL KAYU pun dikatakan Hantu... kah kah kah !.

Lu tahu tak Lambang Pas iaitu BULAN tiap-tiap bulan akan MENGAMBANG beb, bukan nya dibentuk oleh Awan tapi REAL lu tahu tak beb, tapi tak ada pun Ahli Pas TOTOK serta Penyokong KARAT HIJAU mengatakan seperti mana lu katakan. Patut lah kebanyakkan Umno And The Gang yang menjadi BLUE COLOUR sebagai TEMA terlalu suka kan BLUE ya beb... kah kah kah !.

Apa Barang lah lu beb, kalau ya pun lu nak TEMBERANG dengan sesama Umno And The Gang agak-agak lag beb, tak pasal-pasal lu sudah menampakkan KEBEBALAN MELANTUN-LANTUN lu seperti kata Tun Mahathir. Ada ke hanya kerana Awan Membentuk Keri Telanjang lu katakan Petanda Kebangkitan Semula Bangsa Melayu Di Bumi Malaysia... kah kah kah !.

Sudah lah tu Gambar Keris Telanjang tu bukan nya PERFECT, kalau Perfect ok jugak lah macam yang ada kat BENDERA Umno mahu jugak yang WARAS Fikiran jadi KELIRU, ini sudah lah RUPA macam TAK SIAP, kemudian yang nampak hanya HULU KERIS mana kala yang BADAN KERIS dilindung di Bukit atau pun boleh dikatakan seperti KERIS PATAH atau pun KERIS CACAT... kah kah kah !.


hemmmmm..... macam ini punya orang pun masih ujud lagi pada tahun 2014 ni ya beb... sebab itu gua katakan kalau umno ditakdirkan lenyap dalam politik malaysia maka hilang lah salah satu sumber lawak buat gua beb... Lawak-Lawak...  kah kah kah... A B U.

2 ulasan:

  1. bebal dan bengap mmg x boleh dipisahkan dari ameno.agak2la kot tgk awan pun nmpk mcm keris.kes bnyk sngt telan pil khayal la ni.meroyan tahap gaban.kuikuikui!

    BalasPadam
  2. puiii!biro agama konon!buangla perkataan agama tu kalau setakat nak letak status bedo'oh mcm ni.so shame.low class mentality betul.puii lagi!

    BalasPadam

Lu orang boleh tulis apa yang Lu orang rasa nak tulis... tetapi semestinya apa yang Lu orang tulis tu Lu orang lah yang bertanggongjawap... gua tulis gua yang tanggong tak kan Lu orang tulis gua pulak nak tanggong... itu tak adil nama nya beb... kah kah kah....