DIA RELA MEMPERTAHANKAN NYAWA DEMI MEMPERJUANGKAN HAK KEMERDEKAAN SEBUAH NEGARA YANG TERBELENGGU OLEH RANTAI PENJAJAH... JUSTERU ITU NAMA MAT INDERA SEWAJARNYA DIABADIKAN SEBAGAI PEJUANG DAN BUKAN PETUALANG... PETITKAN DARI BUKU PENGUKIR NAMA JOHOR DT... TERBITAN YAYASAN WARISAN JOHOR (YWJ)

SAHABAT

.

.

.

.

.

.

.

.

Terkini

get this widget here

Rabu, 13 Mac 2013

(VIDEO) KENYATAAN AZMIN ALI SELEPAS DISOAL SIASAT OLEH SKMM DENGAN 51 SOALAN SELAMA 3 JAM !

Ini baru betul-betul KAKITANGAN KERAJAAN yang BERTANGGUNG JAWAP beb... tak sampai SEBULAN klik VIDEO "YOU HELP ME I HELP YOU" tersebut di You Tube ianya sudah DISIASAT oleh KAKITANGAN KERAJAAN yang nama nya SURUHANJAYA KOMUNIKASI MULTIMEDIA MALAYSIA (SKMM)... barulah betul TRANFORMASI KERAJAAN yang dilakukan oleh Datuk Seri Hj Najib (DSHN) hasil ILHAM dari FILEM KARTUN TRANFORMER beb... kah kah kah... jadi TAK SIA-SIA lah DSHN memberi KENAIKAN GAJI baru-baru ini... jangan jadi KAKITANGAN KERAJAAN yang lain tu... bukan semua lah beb... tetapi kepada yang jaga KAWASAN tempat BANGUNAN PEJABAT PKR berada... dah TERANG dan JELAS yang PEJABAT PKR tu DISERANG tapi masih BELUM ADA SIASATAN pun sampai sekarang beb... kah kah kah !.

Sedangkan MUKA-MUKA PENYERANG YANG BANGSAT tu telah TERSEBAR dimana-mana beb... tapi sampai sekarang gua belum DENGAR lagi ianya DISIASAT... usah cerita lah kalau nak SIASAT pada KEGANASAN-KEGANASAN yang LEPAS-LEPAS beb... ada ke lu orang dengar mana-mana SAMSENG HARAMJADAH UMNO DIDAKWA... mungkin kot gua TAK DENGAR atau TAK TAHU... ok lah kalau lu orang TAHU tolong bagi tahu gua SIAPA... DIMANA... BILA dan BERAPA RAMAI yang telah DIDAKWA... atau kalau lu orang Penyokong PR tak nak BAGI TAHU tak apa... ok ISI PERUT UMNO tolong BAGI TAHU kalau ADA...  jawapan nya TAK ADA beb... sebab apa sebab ianya DIRESTUI oleh PEMIMPIN UMNO yang BERSLOGANKAN DEMOKRSI TERBAIK TAPI DEBAT BUKAN BUDAYA KITA NAMUN SAMSENG HARAMJADAH NO HAL PUNYA... kah kah kah !.


Berbalik kepada KISAH diatas maka dengan itu Timbalan Presiden PKR Azmin Ali hari ini telah DISIASAT selama 3 JAM dengan 51 SOALAN oleh oleh SKMM berhubung VIDEO tersebut... hanya kerana satu ULASAN yang DIPETIK dari ULASAN beliau... Gua tak tak pasti lah ULASAN tersebut beliau yang tulis atau bukan... tapi beliau mengaku ULASAN tersebut pernah beliau KELUARKAN... bila MEMBIDAS PELAKUN UTAMA dalam SIASATAN SURUHAN DIRAJA PROJEK IC iaitu Tun Mahathir Muhammad (TUN MADEY)... ini yang gua PELIK beb... yang hendak DISIASAT adalah berkenaan VIDEO tersebut... sedang BADAN lain dalam KERAJAAN hanya BUAT BODOH aje walaupun PELAKUN UTAMA telah MENGAKUI PERKARA tersebut... dan boleh pulak MENGHERET ORANG YANG DAH MENJADI ARWAH iaitu TUNKU ABDUL RAHMAN... kah kah kah !


Mengheret nama TUNKU yang dah jadi ARWAH dah lah satu hal... tapi siap boleh cakap yang TUNKU lagi TERUK dari beliau kerana memberi lagi BANYAK IC... mungkin DAKWAAN beliau BETUL  sebab dikatakan DATUK NENEK beliau pun dapat pada masa itu beb... kah kah kah... itu lah dia MAHADEAD yang CAKAP BERBELIT-BELIT MACAM ULAR beb... cuba nak MEMPERBODOHKAN RAKYAT dan menganggap RAKYAT DILUAR UMNO pun SAMA BODOH dengan ISI PERUT UMNO yang beliau anggap BODOH dengan kata "DAH BERPULUH TAHUN YANG CERDIK PANDAI TAK MASUK UMNO"... itu sebab gua kata gua PELIK beb... sedangkan PERKARA YANG LEBIH PENTING iaitu soal PENGKHIANATAN NEGARA seolah-olah menjadi TAK PENTING... tapi YANG TAK PENTING MENJADI PENTING... PELIK PELIK... kah kah kah !. FMT


hemmmmm.... macam mana lah jenayah tak bertambah-tambah dalam negara ni beb... ialah yang betul-betul dikatakan jenayah tidak disiasat... tapi yang mengulas tentang jenayah pulak yang disiasat... kah kah kah... umporno perkasam jati... betul -betul meloyakan heeeee... A B U.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Lu orang boleh tulis apa yang Lu orang rasa nak tulis... tetapi semestinya apa yang Lu orang tulis tu Lu orang lah yang bertanggongjawap... gua tulis gua yang tanggong tak kan Lu orang tulis gua pulak nak tanggong... itu tak adil nama nya beb... kah kah kah....