DIA RELA MEMPERTAHANKAN NYAWA DEMI MEMPERJUANGKAN HAK KEMERDEKAAN SEBUAH NEGARA YANG TERBELENGGU OLEH RANTAI PENJAJAH... JUSTERU ITU NAMA MAT INDERA SEWAJARNYA DIABADIKAN SEBAGAI PEJUANG DAN BUKAN PETUALANG... PETITKAN DARI BUKU PENGUKIR NAMA JOHOR DT... TERBITAN YAYASAN WARISAN JOHOR (YWJ)

SAHABAT

.

.

.

.

.

.

.

.

Terkini

get this widget here

Khamis, 5 Januari 2012

SELEPAS KELUAR WAWANCARA DENGAN MINGGUAN MELOYAKAN.... RAJA PETRA PUN SUDAH PANDAI BUAT LAWAK ... KEH KEH KEH !!!

Dalam tulisan terbaru Raja Petra Kamarudin (RPK) di blog nya Malaysia Today (MT), beliau berkata beliau tetap sama dan tidak membuat pusingan U dengan menyokong Barisan Nasional (BN).

Menurut nya lagi kritikan nya pada Pakatan Rakyat PR adalah sama seperti dulu baik kepada PKR , DAP mahu pun PAS, cuma beza nya dia di media arus perdana.... sebab setelah lama bercakap media pro PR tapi tiada di endahkan..... dan kata nya kenapa sekarang beliau bercakap sekarang dan bukan selepas Pilihan Raya Umum (PRU) 13 ialah....." tak kan nak tunggu selepas PRU 13 iaitu selepas BN mendapat mandat lagi 5tahun baru nak cakap".

Kah kah kah !!! yang itu rasa nya lawak paling berkesan dari RPK.... dengan membenarkan fitnah Umno terhadap Datuk Seri Anwar dan Kerajan PR negeri Selangor lepas tu cakap... "tak kan nak biarkan BN mendapat mandat lagi 5tahun".... memang tak sia-sia berguru dengan Umno sampai boleh buat lawak gila macam ni.... kah kah kah !!!

Sepatut nya RPK cakap lah macam ni "saya menyokong Zaid Ibrahim untuk bersama PR.... sebab kalau Zaid Ibrahim bertanding atas tiket Parti Kita.... comfirm wang pertaruhan akan hilang.... sebab PR sudah menampak kan tanda-tanda akan menumbangkan Umno/Bn pada PRU 13 nanti..... tapi nampak gaya nya PR sudah menyampah dengan Zaid Ibrahim.... itu yang saya susah hati ni.... sebab Zaid Ibrahim banyak membantu saya" ....kah kah kah !!!.hemmmmm..... kalau dah sokong bn tu teruskan aje.... jangan selindung-selindung..... nanti selepas pru 13, akan banyak sahabat umno berhijrah ke london.... jadi tak sunyi sangat di perantauan..... betul-betul meloyakan  heeeeee.....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Lu orang boleh tulis apa yang Lu orang rasa nak tulis... tetapi semestinya apa yang Lu orang tulis tu Lu orang lah yang bertanggongjawap... gua tulis gua yang tanggong tak kan Lu orang tulis gua pulak nak tanggong... itu tak adil nama nya beb... kah kah kah....