DIA RELA MEMPERTAHANKAN NYAWA DEMI MEMPERJUANGKAN HAK KEMERDEKAAN SEBUAH NEGARA YANG TERBELENGGU OLEH RANTAI PENJAJAH... JUSTERU ITU NAMA MAT INDERA SEWAJARNYA DIABADIKAN SEBAGAI PEJUANG DAN BUKAN PETUALANG... PETITKAN DARI BUKU PENGUKIR NAMA JOHOR DT... TERBITAN YAYASAN WARISAN JOHOR (YWJ)

SAHABAT

.

.

.

.

.

.

.

.

Terkini

get this widget here

Sabtu, 2 Mei 2015

(Video) Rilek Sekejap Beb... Mari Bergelak Ketawa Dengan Dua Isi Perut Umno Dari Perak... Kah Kah Kah !

Jawap jangan tak jawap Tok Mufti... perkataan ANAK HARAM yang keluar dari mulut Bomoh 1Malaysia tu rasa nya bukan saja Tok Mufti yang TERSENTAK adn TERSEDAK beb... gua yang dengar pun SERAM-SERAM SEJUK dan rasa nak Demam... kah kah kah !.

Mahu Tak Tidur Malam beb bila Tok Mufti dengar yang Mahaguru Ibrahim Mat zain ni cakap beliau buat kerja macam ANAK HARAM... kah kah kah... sabar Tok Mufti jangan tak sabar... ini semua Ujian dalam menjalankan tugas sebagai Tok Mufti...kah kah kah !.

Seronok juga bila mendengar Dua Isi ni Perut Umno ni BERTELAGAH... yang satu nya ada Jawatan sebagai Tok Mufti dan satu nya sebagai Tok Bomoh 1Malaysia yang ada Pengaruh. Kalau tak ada Pengaruh mana boleh masuk KLIA buat Persembahan beb... kah kah kah !. lagi cerita disinihemmmmm..... mungkin tok bomoh ni salah tetapi penghukuman secara terpilih kadang-kadang membuat orang ramai keliru... keliru... keliru... kah kah kah !.

1 ulasan:

  1. Apabila sesustu yang bersih, dimasukkan pada satu bekas yang banyak kekotoran, yang bersih tadi akan menjadi kotor apabila kekotoran yang degil melebihi daripada yang bersih...........Begitulah kiasannya mufti Perak dengan Raja Bomoh dan kuncu-kuncunya......serta yang bersengkokol dengannya....

    BalasPadam

Lu orang boleh tulis apa yang Lu orang rasa nak tulis... tetapi semestinya apa yang Lu orang tulis tu Lu orang lah yang bertanggongjawap... gua tulis gua yang tanggong tak kan Lu orang tulis gua pulak nak tanggong... itu tak adil nama nya beb... kah kah kah....