DIA RELA MEMPERTAHANKAN NYAWA DEMI MEMPERJUANGKAN HAK KEMERDEKAAN SEBUAH NEGARA YANG TERBELENGGU OLEH RANTAI PENJAJAH... JUSTERU ITU NAMA MAT INDERA SEWAJARNYA DIABADIKAN SEBAGAI PEJUANG DAN BUKAN PETUALANG... PETITKAN DARI BUKU PENGUKIR NAMA JOHOR DT... TERBITAN YAYASAN WARISAN JOHOR (YWJ)

SAHABAT

.

.

.

.

.

.

.

.

Terkini

get this widget here

Selasa, 8 April 2014

Umno Dan Israel Berpisah Tiada, Jangan Marah Beb... Kah Kah Kah !


Itu lah UCAPAN yang Paling TEPAT bagi MENGGAMBARKAN betapa AKRAB nya HUBUNGAN TERLARANG di antara Pemimpin-Pemimpin Umno dengan Negara ISRAEL, tak dapat BERSUA MUKA dengan Pemimpin Israel dapat tengok BENDERA Negara Israel pun jadilah beb... kah kah kah !.

Macam Orang Tengah BERCINTA lah Lebih Kurang nya, tak dapat Tengo Orang yang DICINTAI dapat tengok BUMBUNG RUMAH Sidia pun cukuplah, JANJI DICAPATI asal kan ada KENA MENGENA dengan Orang yang dicintai itu sudah kira ok lah beb... JANJI MASYUKKKK... kah kah kah !.

Oiiiii... Pemimpin Umno dengan PENCHACAI ANGKAT NAJIS UMNO, apa pasal lu orang BENARKAN Anwar Ibrahim yang pernah MELIWAT lu orang sampai ke Mak Bapak lu orang MENGIBARKAN Bendera Negara Israel tu. Lu orang sudah lupa ke yang Israel tu adalah MUSUH Islam.


Tak Secara Langsung Israel juga adalah Musuh Orang Melayu, sebab nya bukan ke MELAYU ITU ISLAM dan ISLAM ITU MELAYU beb. Atau pun semua itu sudah Menjadi Sejarah dengan LAWATAN Presiden Amerika Barack Obama yang juga Tuan Punya CIA ke Malaysia tak lama lagi... kah kah kah !.

Sebelum gua lupa gua nak tanya kat lu orang ni beb, ada tak lu orang jumpa atau lihat Pejuang-Pejuang Islam Jadi-Jadian kat Mana-Mana. Kerana gua PASTI kalau Pejuang-Pejuang Islam Jadi-Jadian seperti PERKASAM, JATI dan Sewaktu Dengan Nya tahu tentu akan berlakulah sesuatu beb... kah kah kah !.

Kalau lu orang Berjumpa dengan Pejuang-Pejuang Islam Jadi-Jadian kat Mana-Mana jangan pulak lu orang cakap yang Anwar Ibrahim sudah Mengibarkan Bendera Negara Israel, kalau lah dia orang tahu jawap nya tak sempat lah Anwar Ibrahim Masuk Penjara dia orang Kerjakan... kah kah kah !. sumber


hemmmmm..... umno oh umno sesuai sangatlah kalau dikatakan yang umno adalah united munafikun nasional organisations... kah kah kah... A B U.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Lu orang boleh tulis apa yang Lu orang rasa nak tulis... tetapi semestinya apa yang Lu orang tulis tu Lu orang lah yang bertanggongjawap... gua tulis gua yang tanggong tak kan Lu orang tulis gua pulak nak tanggong... itu tak adil nama nya beb... kah kah kah....