DIA RELA MEMPERTAHANKAN NYAWA DEMI MEMPERJUANGKAN HAK KEMERDEKAAN SEBUAH NEGARA YANG TERBELENGGU OLEH RANTAI PENJAJAH... JUSTERU ITU NAMA MAT INDERA SEWAJARNYA DIABADIKAN SEBAGAI PEJUANG DAN BUKAN PETUALANG... PETITKAN DARI BUKU PENGUKIR NAMA JOHOR DT... TERBITAN YAYASAN WARISAN JOHOR (YWJ)

SAHABAT

.

.

.

.

.

.

.

.

Terkini

get this widget here

Khamis, 10 April 2014

Ahli Parlimen Kinabatangan Geram Dengan Kepala Lutut Teresa Kok


Alamak... dengan Kepala Lutut Teresa Kok pun Ahli Parlimen Kinabatangan ni boleh jadi GERAM beb, apa TANGKAL yang lu pakai Bung Mokhtar Radin oiiii. Tak cukup ke dengan KEPALA LUTUT lu sendiri sampai Geram Sangat dengan Kepala Lutut Teresa Kok tu beb... kah kah kah !.

Kalau yang membangkitkan perkara TATACARA BERPAKAIAN tersebut adalah Ulul Amri Umno ke atau pun Timbalan Ulul Amri Umno boleh jugak gua terima beb, sebab nya dia orang tu memang terkenal dengan MENDIDIK Ahli Keluarga dia orang cara BERPAKAIAN SOPAN... kah kah kah !


Tetapi bila yang namanya Bung Mokhtar Radin Membangkitkan Tatacara Berpakaian rasa nya ada sesuatu KELAINAN sedikit dalam perkara tersebut lah beb, malas gua nak cakap kenapa ianya seperti ada sesuatu Kelainan. Sebab nya lu orang TAHU SAMA TAHU sudah lah beb... kah kah kah !.

Cuma yang PELIK BIN AJAIB macam mana lah beliau sampai boleh melihat Kepala Lutut Teresa Kok tu ya beb, sedangkan semasa Gambar Teresa Kok sedang berdiri pun jelas yang ianya tidak Menampakan Kepala Lutut. Apa tah lagi semasa didalam Dewan Parlimen yang Meja nya Tinggi... kah kah kah !.


Kecuali lah Bung Mokhtar Radin ni MENGENDAP dengan MENCANGKUNG... itu pun hanya boleh dilakukan semasa beliau dan Teresa Kok berada di luar Dewan. Selain dari itu Agak Mustahil jugak bagi Bung Mokhtar untuk Melihat Kepala Lutut Teresa Kok melainkan beliau punya ILMU Menilik... kah kah kah !.

Oiii... Bung Mokhtar Radin, lu kalau ya pun SUKA SANGAT dengan KEPALA LUTUT Agak-Agak lah beb. Jangan nampakkan sangat yang Kepala Lutut tu adalah KESUKAAN lu. Jikalau sudah tak tahan sangat lu tak payah Masuk Dewan dengan duduk aje kat rumah... kah kah kah !. sumber


hemmmmm..... terasa loya tekak gua ni beb bila dengar bung mokhtar bercakap soal tatacara berpakaian... weekkkkkkk tuihhhhhhh... kah kah kah... A B U.

3 ulasan:

  1. Kasyaf yang dimiliki oleh Bung Kinabatangan ialah mata telus @ mata keranjang (mata transparent).

    BalasPadam
  2. Bini sendiri pakai baju tetek tersembul2 dgn ketat tak pandai pulak tegur. Teressa Kok tu bukan Islam dgn pakaian camtu dah kira sopan sebagai pakaian seorang non muslim. Bini Bung tu agama apa? Klau Islam, suami tak nasihatkan agar menutup aurat ke???

    BalasPadam
  3. Ntah..orang macam ni memang hati dan hidupnya tak tenteram, kalau yg warak pun tak akan dia malukan orang kalau nak tegur pun beradab. Bini sendiri separuh bogel ada hati nak nasihatkan non muslim. Kalau dia berdakwah tak apa juga, p/s bukan semua orang sabah hidung pesek mcm dia, ada yg comel2 hidung mancung macam sy kah kah kah

    BalasPadam

Lu orang boleh tulis apa yang Lu orang rasa nak tulis... tetapi semestinya apa yang Lu orang tulis tu Lu orang lah yang bertanggongjawap... gua tulis gua yang tanggong tak kan Lu orang tulis gua pulak nak tanggong... itu tak adil nama nya beb... kah kah kah....