DIA RELA MEMPERTAHANKAN NYAWA DEMI MEMPERJUANGKAN HAK KEMERDEKAAN SEBUAH NEGARA YANG TERBELENGGU OLEH RANTAI PENJAJAH... JUSTERU ITU NAMA MAT INDERA SEWAJARNYA DIABADIKAN SEBAGAI PEJUANG DAN BUKAN PETUALANG... PETITKAN DARI BUKU PENGUKIR NAMA JOHOR DT... TERBITAN YAYASAN WARISAN JOHOR (YWJ)

SAHABAT

.

.

.

.

.

.

.

.

Terkini

get this widget here

Selasa, 4 Februari 2014

PRK N.25 Kajang : Rakyat Kajang Saksikan Video Ucapan Anwar Ibrahim


Pada yang sudah terlepas Menyaksikan Siaran Langsung Pelancaran Jentera Pilihan Raya Kecil PKR N.25 Kajang semalam, lu orang boleh tengok Video Ucapan Datuk Seri Anwar Ibrahim sekarang. Pada Umno And The Gang lu orang pun boleh tengok sama tanpa MALU-MALU dan TAKUT-TAKUT, Malu disini bermaksud Penyokong Pakatan Rakyat (PR) tak nampak lu orang melihat, mana kala Takut-Takut pula ialah ianya tak dapat dilihat oleh MATA-MATA GELAP yang menjadi MACAI kepada Pemimpin Umno And The Gang... kah kah kah !.
hemmmmm..... apa macam umno and the gang, ada macam lu orang punya pemimpin buat ucapan ke beb... kah kah kah... A B U.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Lu orang boleh tulis apa yang Lu orang rasa nak tulis... tetapi semestinya apa yang Lu orang tulis tu Lu orang lah yang bertanggongjawap... gua tulis gua yang tanggong tak kan Lu orang tulis gua pulak nak tanggong... itu tak adil nama nya beb... kah kah kah....