DIA RELA MEMPERTAHANKAN NYAWA DEMI MEMPERJUANGKAN HAK KEMERDEKAAN SEBUAH NEGARA YANG TERBELENGGU OLEH RANTAI PENJAJAH... JUSTERU ITU NAMA MAT INDERA SEWAJARNYA DIABADIKAN SEBAGAI PEJUANG DAN BUKAN PETUALANG... PETITKAN DARI BUKU PENGUKIR NAMA JOHOR DT... TERBITAN YAYASAN WARISAN JOHOR (YWJ)

SAHABAT

.

.

.

.

.

.

.

.

Terkini

get this widget here

Selasa, 12 Mac 2013

(VIDEO) PERGGGHHHH... BANGSAT-BANGSAT MENGAMUK DIPEJABAT KEADILAN !Ini lah dia HASIL dari PENERAPAN yang BERJAYA dilakukan oleh ULUL AMRI UMNO Datuk Seri Haji Najib (DSHN) dengan SLOGAN-SLOGAN MAUT beliau... bermula dari WASSATIYAH... DEMOKRASI TERBAIK hingga lah kepada DEBAT BUKAN BUDAYA KITA... yang semua nya berkesudahan dengan HARAMJADAH... kah kah kah... lagi sekali gua ULANG dan INGATKAN kat lu orang yang UMNO bermaksud antara lain ialah UNITED MUNAFIKUN NATIONAL ORGANISATIONS... kerana tiada BANGSA yang mengaku PEJUANG ISLAM akan membuat KERJA BANGSAT seperti didalam VIDEO ini KECUALI PENGGANAS SULU... dan sebab itu juga gua katakan yang ISI PERUT UMNO dan ISI PERUT PENGGANAS SULU sama aje beb... dalam VIDEO tersebut wakil dari WARIS MALAYA berkata "KALAU DATUK DSHN BAGI MESINGUN DIA PUN AKAN TURUN KELAHAD DATU"...  kah kah kah !.


Apa yang lu nak kan MESINGUN tu beb... bawa aje le KERIS TELANJANG UMNO tu... kan ke itu LAMBANG KERAMAT yang lu orang BANGGA-BANGGAKAN... apa lu dah TAK YAKIN ke dengan KERIS TELANJANG KEBANGSATAN UMNO tu beb... kah kah kah... lu jangan NAK JUAL TEMBERANG lah beb... pergi SERANG PEJABAT orang sebab lu orang tahu disana orang TAK RAMAI... itu sebab lu BERANI beb... dan lagi satu gua nak bagi tahu kat lu yang PENYOKONG PR bukan nya BODOH seperti PENYOKONG UMNO yang dikatakan oleh Tun Madey tu beb... PENYOKONG PR dah TAHU dan FAHAM akan PERMAINAN KOTOR WA BANGSAT yang lu orang nak buat... atas sebab itu PENYOKONG PR tak mahu MENGIKUT akan RENTAK yang lu orang PALU beb... lu orang sebenarnya mahukan HURU HARA supaya PRU13 TIDAK DIADAKAN... kan gitu beb... kah kah kah !.


Ini semua PERANCANGAN untuk MENGAGALKAN Pilihan Raya Umum Ke-13 (PRU13) yang sepatutnya sudah BERLANGSUNG... tetapi kerana merasa AKAN KALAH maka hingga SEKARANG PRU13 tidak diadakan... dan kalau BOLEH ianya TIDAK MAHU DIADAKAN oleh ISI PERUT UMNO beb... jadi untuk itu SEGALA CARA DIGUNAKAN bagi MENGGALKAN PRU13... sebab itu juga DAKWAAN Yb TIAN CHUA yang PENCEROBOHAN LAHAD DATU adalah KONSPIRASI UMNO ada KEMUNGKINANYA... cuma sekarang SKRIP nya SUDAH BERUBAH dengan TERKORBANYA ANGGOTA KESELAMATAN YANG TAK BERDOSA... sebab itu juga DIAWAL-AWAL PENCEROBOHAN LAHAD DATU ianya bukan PENGGANAS atau MILITAN mengikut kata Menteri Keselamatan Dalam Negeri (KDN)... walaupun JELAS yang PENCEROBOH lengkap BERSENJATA... kah kah kah !.


Pada gua UMNO dan ISI PERUTNYA memang BANGSAT beb... kalau TAK BANGSAT mana mungkin menjadi ANAK KESAYANGAN INGGERIS PENJAJAH... kerana BANGSAT lah telah menjadikan PEJUANG-PEJUANG SEBENAR KEMERDEKAAN telah DITANGKAP dan DIPENJARA serta DI HUKUM GANTUNG oleh INGGERIS PENJAJAH... tetapi TIDAK kepada ISI PERUT UMNO yang mana dimasa PEJUANG lain sedang BERJUANG dengan AIR MATA... KERINGAT... DARAH mahu pun NYAWA ada diantara mereka sedang BERSERONOK dan BERPESTA dengan INGGERIS PENJAJAH... dan HASIL dari KERJA-KERJA BANGSAT tersebut maka DIANGKAT lah mereka menjadi sebagai PEJUANG KEMERDEKAAN atas TIPU DAYA INGGERIS PENJAJAH... pada HAKIKATNYA berjuang pun meraka tidak beb... kah kah kah !.

hemmmmm..... pada gua bangsat dan haramjadah adalah umpama darah daging kepada umno... disamping itu dia orang mempunyai muka tak malu tampal kulit babi 14 inci... sebab itu sanggup memakai lilit kepala  kalimah syadah... tapi lepas tu campak ianya sesuka hati... bangsat-bangsat... kah kah kah... umporno perkasam jati... betul-betul meloyakan heeeee... A B U.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Lu orang boleh tulis apa yang Lu orang rasa nak tulis... tetapi semestinya apa yang Lu orang tulis tu Lu orang lah yang bertanggongjawap... gua tulis gua yang tanggong tak kan Lu orang tulis gua pulak nak tanggong... itu tak adil nama nya beb... kah kah kah....