DIA RELA MEMPERTAHANKAN NYAWA DEMI MEMPERJUANGKAN HAK KEMERDEKAAN SEBUAH NEGARA YANG TERBELENGGU OLEH RANTAI PENJAJAH... JUSTERU ITU NAMA MAT INDERA SEWAJARNYA DIABADIKAN SEBAGAI PEJUANG DAN BUKAN PETUALANG... PETITKAN DARI BUKU PENGUKIR NAMA JOHOR DT... TERBITAN YAYASAN WARISAN JOHOR (YWJ)

SAHABAT

.

.

.

.

.

.

.

.

Terkini

get this widget here

Ahad, 17 Mac 2013

AMBOiiii... NAJIS MUGHALAZAH PUN LU TAK TAHU... ADA HATI GAK LU NAK BERCAKAP PASAL DOSA ORANG LAIN YA NAJIB... KAH KAH KAH !

Apa nak buat beb... kalau dah MUKA TAK MALU TAMPAL KULIT BABI 14 INCI ini lah jadinya... masih nak BERLAGAK macam BAGUS aje... walaupun BUDAK BAWAH UMUR BERTANYAKAN tentang NAJIS MUGHALAZAH dijawap ERK... ERK... ERK... oleh ULUL AMRI UMNO Datuk Seri Haji Najib (DSHN) dengan SELAMBA dan BERSAHAJA... kah kah kah... itu pasal lah bila mengaku MELAYU dan sebagai PEJUANG MELAYU maka setidak-tidak PERPATAH MELAYU jangan DILUPAKAN beb... kalau dilupakan ini lah jadinya bila UKUR BAJU TIDAK DIBADAN SENDIRI dan akibat dari CAKAP SIANG TAK PANDANG-PANDANG DAN CAKAP MALAM TAK DENGAR-DENGAR... kah kah kah !.

Memang TEGUR-MENEGUR dan INGAT-MENGIGATI cukup DIGALAKAN dan ISLAM serta WAJAR menjadi BUDAYA dalam MASYARAKAT... tapi sewajarnya yang NAK MENEGUR itu seharusnya TAHU DIRI dan SEDAR DIRI... kalau itu tidak diambil PEDULI maka terjadilah apa yang terjadi kepada ULUL AMRI UMNO DSHN dan KEBANYAKAN ISI PERUT UMNO ni beb... sepatutnya beliau CERMIN MUKA beliau dan KELUARGA beliau serta ISI PERUT UMNO yang lain bila nak mengatakan DOSA ORANG LAIN... dah lah tu DOSA yng beliau DAKWA bukan nya SATU... DUA atau TIGA tapi TUJUH DOSA beb... PERGGGHHH... hebat betul ULUL AMRI UMNO ni beb... kah kah kah !.

Kalau lah gua hanya DENGAR dan BACA tanpa MELIHAT dan MENGENALI siapa yang membuat DAKWAAN mahu rasa-rasanya gua PERCAYA beb... tapi bila MENGETAHUI dan MENGENALI siapa yang membuat DAKWAAN... terus TEKAK gua jadi LOYA... PERUT MEMULAS-MULAS rasa nak MUNTAH pun datang... apa lagi beb terus aje lah gua TERMUNTAH... WEEKKKKK TUIHHHHH... kah kah kah... ini lah dia ISI PERUT UMNO... yang mana segala KEJAHATAN yang ada dalam DUNIA ni BERKUMPUL didalam UMNO... memang SESUAI betul dengan FITRAH kelahiran Umno... yang TERLAHIRNYA hasil dari PERSETUBUHAN HARAM INGGERIS PENJAJAH YANG TIDAK DIKETAHUI SIAPA BAPAKNYA... kah kah kah !.

Atas sebab itu FITNAH... RASUAH...  SALAH GUNA KUASA... MENIPU ORANG MELAYU serta MEMBUAT HARTA RAKYAT MACAM HARTA MAK BAPAK dia orang adalah PERKARA BIASA aje beb... ialah kalau dah KERTURUNAN INGGERIS PENJAJAH... setidak-tidaknya TEMPIAS KETURUNAN akan TURUN jugak kepada WARIS-WARISNYA... kerana itu juga PERASAAN BERMARUAH pada ISI PERUT UMNO tak ada langsung... kalau dah PERASAAN MARUAH pun TAK ADA apa lagi PERASAAN MALU beb... yang PENTING pada dia orang KUASA MESTI KEKAL dengan APA CARA SEKALI PUN... tak kira HARAM atau HALAL... yang MUSTAHAK CITA-CITA dan HAJAT TERCAPAI... kah kah kah !.

SEJARAH juga dah MEMBUKTIKAN beb... Umno itu sendiri BOLEH MAMPOS kerana OLAH TANGAN ISI PERUT UMNO YANG BANGSAT... kalau dah Umno dibuat sebegitu rupa ini kan pulak kepada PARTI selain Umno... kalau dah Umno sendiri pun dia orang SANGGUP BUNUH tak kan lu orang TAK NAMPAK betapa BUSUKNYA HATI ISI PERUT UMNO tu beb... gua rasa lah SYAITAN YANG TAK DIKENALI pun KALAH dengan cara SYAITAN YANG DIKENALI dalam membuat STRATEGI beb... sebabnya dia orang masih lagi mengaku sebagai PEJUANG AGAMA ISLAM dan BANGSA MELAYU... sedangkan SYAITAN YANG TAK DIKENALI mengaku akan MENYESATKAN MANUSIA ... kah kah kah !.


hemmmmm..... kalau dah lahirnya  umno pun hasil dari persetubuhan haram inggeris penjajah yang tidak diketahui siapa bapaknya... apa lagi daya upaya untuk menyambung hidup selain dari fitnah beb... fitnah pada isi perut umno tidak akan berhenti selagi umno itu sendiri tidak mampos... kah kah kah... umporno perkasam jati... betul-betul meloyakan heeeee... A B U.

1 ulasan:

  1. Pergilah Najis.......Pekara asas Najis Mughalazah pun TAK TAHU... nak cerita pula Dosa Dosa besar PR. pERGILAH BERGURU DENGAN tgna, sebelum nak cakap dengan orang Kelantan. Orang Pahang bolih gorenglah.

    BalasPadam

Lu orang boleh tulis apa yang Lu orang rasa nak tulis... tetapi semestinya apa yang Lu orang tulis tu Lu orang lah yang bertanggongjawap... gua tulis gua yang tanggong tak kan Lu orang tulis gua pulak nak tanggong... itu tak adil nama nya beb... kah kah kah....