DIA RELA MEMPERTAHANKAN NYAWA DEMI MEMPERJUANGKAN HAK KEMERDEKAAN SEBUAH NEGARA YANG TERBELENGGU OLEH RANTAI PENJAJAH... JUSTERU ITU NAMA MAT INDERA SEWAJARNYA DIABADIKAN SEBAGAI PEJUANG DAN BUKAN PETUALANG... PETITKAN DARI BUKU PENGUKIR NAMA JOHOR DT... TERBITAN YAYASAN WARISAN JOHOR (YWJ)

SAHABAT

.

.

.

.

.

.

.

.

Terkini

get this widget here

Selasa, 4 September 2012

KESILAPAN DSAI TIDAK MENGAMBIL TAULIAH MACAM HJ NAJIB WASSATIYAH... BARULAH BARUA UNITED MUNAFIKUN NATIONAL ORGANISATIONS TIDAK BERKELIARAN DILUAR MASJID BEB !

SUMBER KLIK SINI UTUSEX MELOYA
Apa lu orang terasa ke beb... bila dipanggil Barua-Barua Berkeliaran Diluar Masjid... kah kah kah... memang selayaknya lu orang di panggil begitu beb... dah lah orang lain Sembahyang lu orang tak sembahyang dan hampir 99 peratus duduk kat luar Masjid Menyalak... lepas tu lu orang nak claim pulak sebagai Perjuang Agama Islam... cermin lah dulu muka lu orang... betul ke lu orang Perjuangan Islam atau lu orang Barua-Barua United Munafikun National Organisations (Umno) kalau pun tak mencapai tahap Anjing-Anjing Belaan Umno beb... jangan lah lu orang dicontohi perangai MUKA TAK MALU TAHAP GILA BABI PEMIMPIN UMNO lu orang tu... kah kah kah !.

Sejak bila lu orang dah pandai nak menjaga Agama Islam... kesian betul dengan lu orang beb... dah kebanyakan lu orang dikata Tak Cerdik oleh Tun Madey... lepas tu dijadikan dijadikan Barua-Barua Umno pulak oleh Pemimpin Umno... kah kah kah... lu orang sampai dah tak ada rasa malu dan segan bila menyalak diluar Masjid dengan perkataan "TAK NAK SEMBAHYANG BALIK LAH"... sedangkan lu orang sembahyang pun tidak... "BETULKAN DIRI SENDIRI LAH"... apa lu ingat lu orang dengan Pemimpin Umno lu orang betul ke beb... dan macam-macam lagi perkataan yang gua dengar umpama ANJING MENYALAK... APA MALANGLAH MAK BAPAK LU ORANG LAHIRKAN LU ORANG BEB... kah kah kah !.

Sebab itu bila dikatakan yang Maksiat seperti kelab malam dan pusat-pusat hiburan yang lain yan masih banyak diNegeri-Negeri seperti Negeri Kelantan, Kedah, Selangor dan Pulau Pinang... gua tak heran langsung beb... sebab apa kalau lu orang nak tahu bahawasa nya Penyokong-Penyokong Umno/Bn masih ada walaupun tak banyak kat Negeri tersebut... cuma Umno/Bn tak boleh menang kerana Undi untuk Pakatan Rakyat (PR) lebih banyak dari Umno/Bn itu aje... sebab itu walaupun dikatakan oleh Barua-Barua Umno yang Pusat-Pusat Maksiat Tumbuh Macam Cedawan di Negeri-Negeri yang di Takbir oleh PR... pernah lu orang dengar yang Pusat-Pusat Maksiat di kacau oleh Perkasam... kah kah kah !.

Seingat gua belum pernah lah lagi gua dengar yang Barua-Barua Umno khasnya Perkasam membuat kacau didepan Pusat-Pusat Maksiat supaya Pusat-Pusat Maksiat ditutup... kalau buat kacau didalam Pusat-Pusat Maksiat kerana Mabuk itu adalah gua dengar... kah kah kah... maknanya sebab itu juga lah Pusat-Pusat Maksiat di Negeri-Negeri PR tumbuh macam cendawan kerana Penyokong Umno masih menjadi Pelangan ditempat-tempat tersebut... kah kah kah... kalau lu orang Barua-Barua Umno tak puas hati... nanti gua hantarkan cermin muka untuk cermin muka lu orang ya beb... tapi kalau nak jelas lagi apa hasil nya selepas lu orang tengok cermin... gua sarankan ajak sekali Pemimpin Umno tengok dia orang muka sekali... kah kah kah !. sumber klik sinihemmmmm..... sepatutnya datuk seri anwar ibrahim mendapatkan tauliah seperti datuk seri haji najib wassatiyah mendapatkan nya sewaktu menberi tazkirah dialam sebuah masjid di jeli kelantan awal tahun ini... kalau dah dapat tauliah barulah barua-barua umno perkasam tak marah beb...kah kah kah... umporno perkasam jati... betul-betul meloyakan heeeee... A B U.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Lu orang boleh tulis apa yang Lu orang rasa nak tulis... tetapi semestinya apa yang Lu orang tulis tu Lu orang lah yang bertanggongjawap... gua tulis gua yang tanggong tak kan Lu orang tulis gua pulak nak tanggong... itu tak adil nama nya beb... kah kah kah....