DIA RELA MEMPERTAHANKAN NYAWA DEMI MEMPERJUANGKAN HAK KEMERDEKAAN SEBUAH NEGARA YANG TERBELENGGU OLEH RANTAI PENJAJAH... JUSTERU ITU NAMA MAT INDERA SEWAJARNYA DIABADIKAN SEBAGAI PEJUANG DAN BUKAN PETUALANG... PETITKAN DARI BUKU PENGUKIR NAMA JOHOR DT... TERBITAN YAYASAN WARISAN JOHOR (YWJ)

SAHABAT

.

.

.

.

.

.

.

.

Terkini

get this widget here

Ahad, 2 September 2012

KEBODOHAN YANG DITUNJUKAN OLEH PEMIMPIN SERTA PENCHACAI UMNO NEGERI SELANGOR !

Bila dikatakan lu orang Bodoh nanti lu orang akan cakap tak Berbudi Bahasa la, Tak Bersopan Santun la, Tak Pan Tin Tun la dan entah apa lagi la yang bla bla bla bla... tapi tindakan lu orang sebiji macam Haramjadah Bangang  yang hidup diatas Fitnah ,Lucah, Sex dan Muka Tak Malu Tahap Gila Babi... kah kah kah !.

Sejak bila pulak lah Sultan atau Agong lu orang jemput menghadiri sesuatu Sambutan Dimalam Ambang Kemerdekaan... dah hampir 55 tahun Umno/Bn memerintah Kerajaan Pusat serta 50 tahun memerintah Negeri Selangor... bila tahun yang lu orang jemput Sultan dan Agong... cuba lu orang cakapkan atau kalau tidak pun penchacai lu orang boleh bagi tahu kot... kah kah kah !.

Kalau lu orang boleh bagi kat tahu mana... dimana... semasa siapa juga siapa yang jadi Perdana Menteri dan Menteri Besar selangor... gau akan cakap Pimpinan Pakatan ( PR) memang Haramjadah... tapi kalau lu orang dan penchacai lu orang tak boleh bagi tahu... kah kah kah... lu orang dan penchacai lu orang sendiri mahu ingat lah beb... apa yang patut gua panggil kat lu orang selain Haramjadah Bangang... kah kah kah !.

Sedap aje lu orang dan penchacai lu orang cakap yang Kerajaan Negeri Selangor PR membelakangkan Sultan Selangor Sharafuddin Idris Shah dalam Majlis Sambutan Dimalam Ambang Kemerdekaan peringkat Negeri Selangor... dah lah penchacai lu orang yang diketuai Perkasam buat Kerja Bodoh dengan laporan Polis... lepas tu lu orang pun nak ulas jugak apa yang Kerja Bodoh penchacai lu orang buat.... kah kah kah !.

Disini yang gua nampak ialah lu orang dengan penchacai lu orang Seiring Sejalan atau Duduk Sama Rendah Dan Berdiri Sama Tinggi... juga disebut dalam Bahasa Pan Tin Tun nya ialah Sama Bahlul dan Bangsng... kah kah kah.... cuba kalau dah Bodoh tu jangan tunjukan sangat dengan orang lain boleh tak beb... biar lah kalau lu orang dan penchacai bodoh tapi hanya dikalangan lu orang saja yang tahu... malu lah sikit beb... kah kah kah !. sumber klik sini


hemmmmm..... lagi lambat pilihan raya umum ke13 (pru13) dibuat... lagi banyak lah kebodohan lu orang teserlah beb... tapi ialah alang-alang  lu orang rasa umno/bn akan terkubur dalam pru13 ni mungkin ada baik aje lu cukupkan 5 tahun sebagai kerajaan... kah kah kah... umporno perkasam jati... betul-betul meloyakan heeeee... A B U.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Lu orang boleh tulis apa yang Lu orang rasa nak tulis... tetapi semestinya apa yang Lu orang tulis tu Lu orang lah yang bertanggongjawap... gua tulis gua yang tanggong tak kan Lu orang tulis gua pulak nak tanggong... itu tak adil nama nya beb... kah kah kah....