DIA RELA MEMPERTAHANKAN NYAWA DEMI MEMPERJUANGKAN HAK KEMERDEKAAN SEBUAH NEGARA YANG TERBELENGGU OLEH RANTAI PENJAJAH... JUSTERU ITU NAMA MAT INDERA SEWAJARNYA DIABADIKAN SEBAGAI PEJUANG DAN BUKAN PETUALANG... PETITKAN DARI BUKU PENGUKIR NAMA JOHOR DT... TERBITAN YAYASAN WARISAN JOHOR (YWJ)

SAHABAT

.

.

.

.

.

.

.

.

Terkini

get this widget here

Isnin, 7 Mei 2012

VIDEO, CARA POLIS BUKAN ISLAM SELESAIKAN DEMONSTRASI JALANAN ORANG ISLAM... POLIS MALAYSIA TOLONG TENGOK !.


Mungkin video ini boleh memberi petunjuk kepada Polis kat Malaysia ni cara bagaimana menangani Demonstrasi yang diadakan dalam Negera ini... kalau Polis di Negara bukan Islam boleh menangani Demontrasi dengan tanpa memukul Peserta Demonstrasi... dan tidak pula mengakibatkan Kerajaan Di Gulingkan... kenapa tidak perkara ini dipelajari oleh pihak Polis di Negara Islam seperti Malaysia.

Demontrasi Jalanan diNegara Bukan Islam iaitu Negara Kafir.



Demonstrasi Duduk Bantah di Negara Islam Wassatiyah.


Itu lah perbezaan yang dapat dilihat didalam dua Negara yang berbeza... satu kejadian di Negara Bukan Islam iaitu Kafir dan satu di Negara Islam yang dipimipin oleh Pemimpin Wassatiyah... tapi ada juga sebuah Negara Bukan Islam yang memukul peserta Demonstrasi seperti diNegara Islam ini... yang bernama Israel.


hemmmmm..... mungkin salah satu perangai inggeris penjajah yang tak diwarisi oleh umno ia cara menangani peserta domostrasi... selain dari semua perangai inggeris penjajah diwarisi oleh umno dan ada kalanya perangai umno melebih perangai inggeris penjajah bapa kepada umno itu sendiri... kah kah kah... umno perkasam jati... betul-betul mloyakan heeeee... A B U.

1 ulasan:

  1. hihi! lain sekolah tu bro. sekolah polis ada banyak. lain guru lain pendekatan.

    BalasPadam

Lu orang boleh tulis apa yang Lu orang rasa nak tulis... tetapi semestinya apa yang Lu orang tulis tu Lu orang lah yang bertanggongjawap... gua tulis gua yang tanggong tak kan Lu orang tulis gua pulak nak tanggong... itu tak adil nama nya beb... kah kah kah....