DIA RELA MEMPERTAHANKAN NYAWA DEMI MEMPERJUANGKAN HAK KEMERDEKAAN SEBUAH NEGARA YANG TERBELENGGU OLEH RANTAI PENJAJAH... JUSTERU ITU NAMA MAT INDERA SEWAJARNYA DIABADIKAN SEBAGAI PEJUANG DAN BUKAN PETUALANG... PETITKAN DARI BUKU PENGUKIR NAMA JOHOR DT... TERBITAN YAYASAN WARISAN JOHOR (YWJ)

SAHABAT

.

.

.

.

.

.

.

.

Terkini

get this widget here

Ahad, 13 Mei 2012

SAMBUTAN HARI PEKERJA PERINGKAT NEGERI SELANGOR DE. BERSAMA PIMPINAN PR ( HJ HADI, MAT SABU, LIM KIT SIANG DAN DSAI) SECARA LANGSUNG DARI TV SELANGOR !.

SECARA LANGSUNG  klik sini

Kepada yang tak berpeluang pergi ke Stadium Malawati Shah Alam... lu orang boleh saksikan secara langsung yang di siarkan oleh TV Selangor... mungkin lu orang nak rasa mood berhimpun selepas Bersih 3.0... sebab nya gua tahu lu orang gian nak berhimpun beb... kah kah kah !.

Kepada Penchacai yang rasa-rasa nak melompat ke Pakatan Rakyat (PR)... jangan malu-malu beb... lu orang tetap di alu-alukan.... macam sahabat-sahabat PR yang lain... itu pun kalau lu orang sudi... kalau tak sudi tak apa... lu orang boleh terus duduk dalam Parti Yang Menipu Orang Melayu... ok bye bye... kah kah kah !.


hemmmmm..... dengar khabar dari penchacai umno 100 ribu yang hadir pada sambutan harijadi menipu 66 tahun umno... ikut kata orang yang hadir dan gambar-gambar disiarkan kerusi stadium pun tak penuh... belum diambil kira lagi siapa yang datang... umno kalau tak menipu tak sah... habiskan kedatangan pun nak tipu... kah kah kah... umno perkasam jati betul-betul meloyakan heeeee... A B U.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Lu orang boleh tulis apa yang Lu orang rasa nak tulis... tetapi semestinya apa yang Lu orang tulis tu Lu orang lah yang bertanggongjawap... gua tulis gua yang tanggong tak kan Lu orang tulis gua pulak nak tanggong... itu tak adil nama nya beb... kah kah kah....