DIA RELA MEMPERTAHANKAN NYAWA DEMI MEMPERJUANGKAN HAK KEMERDEKAAN SEBUAH NEGARA YANG TERBELENGGU OLEH RANTAI PENJAJAH... JUSTERU ITU NAMA MAT INDERA SEWAJARNYA DIABADIKAN SEBAGAI PEJUANG DAN BUKAN PETUALANG... PETITKAN DARI BUKU PENGUKIR NAMA JOHOR DT... TERBITAN YAYASAN WARISAN JOHOR (YWJ)

SAHABAT

.

.

.

.

.

.

.

.

Terkini

get this widget here

Selasa, 13 Mac 2012

KALAU PEMIMPIN PARTI LUCAH, HABIS SARUNG TANGAN PUTIH PUN NAK DILUCAHKAN... KAH KAH KAH !


Dengan rasa terkejut itu lah yang digambarkan oleh Aktivis Hak Wanita yang berada di bangunan Parlimen semasa berkempen bagi menuntut Kerajaan yang Bersih... apabila mendengar kata-kata Menteri Pertahanan Datuk Seri Ahmad Zahid Hamidi (DSAZH) membuat gurauan berbaur seks.


Menurut  Pengarah Eksekutif Biro Bantuan Wanita Ivy Josiah DSAZH berkata "Pakai sarung tangan pegang isteri nanti tak terasa" apabila Aktivis Wanita  memberinya sepasang sarung tangan putih melambangkan tuntutan mereka mendesak supaya  Kerajaan bebas daripada gejala rasuah.


Tambah beliau "Walaupun beliau bergurau... namun Innuendo Seksual seperti ini tidak boleh diterima ... ini adalah benar-benar kurang ajar... kami agak terkejut dengan kata-kata beliau... Seksis... antara ulasan Pengarah Eksekutif Biro Bantuan Wanita Ivy Josiah melalui akaun Twitter beliau... beliau juga  turut berada dalam delegasi ke bangunan Parlimen itu.


Apa nak di hairankan... Pemimpin Umno memang dah biasa dengan benda-benda lucah... sebab tanpa lucah Umno tak kan dipandang dengan sebelah mata pun Zaman sekarang ini... sebab itu kalau nak membaca cerita Lucah Fitnah Tahap Gila Babi... layari lah blog-blog Pro-Umno... kerana blog-blog tersebut umpama ada lesen bagi menyiarkan Cerita Lucah dan Fitnah.


hemmmmm..... lucah dan fitnah dalam umno umpama makanan harian atau makanan asasi mereka... boleh juga di ibaratkan umpama irama dan lag... atau pun ibarat rumput dan lembu... kah kah kah !!!... umno perkasam jati... betul-betul meloyakan heeeee.....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Lu orang boleh tulis apa yang Lu orang rasa nak tulis... tetapi semestinya apa yang Lu orang tulis tu Lu orang lah yang bertanggongjawap... gua tulis gua yang tanggong tak kan Lu orang tulis gua pulak nak tanggong... itu tak adil nama nya beb... kah kah kah....