DIA RELA MEMPERTAHANKAN NYAWA DEMI MEMPERJUANGKAN HAK KEMERDEKAAN SEBUAH NEGARA YANG TERBELENGGU OLEH RANTAI PENJAJAH... JUSTERU ITU NAMA MAT INDERA SEWAJARNYA DIABADIKAN SEBAGAI PEJUANG DAN BUKAN PETUALANG... PETITKAN DARI BUKU PENGUKIR NAMA JOHOR DT... TERBITAN YAYASAN WARISAN JOHOR (YWJ)

SAHABAT

.

.

.

.

.

.

.

.

Terkini

get this widget here

Jumaat, 8 Mei 2015

Alamak... Pengerusi Lembaga Tabung Haji (LTH) Kaki Penipu Rupanya !


Gua rasa Tak Salah untuk memanggil Orang yang Melantik Malaun kat atas ni sebagai Pengerusi Lembaga Tabung Haji (LTH) dengan Panggilan Malaun jugak... mana mungkin jika bukan Malaun sanggup untuk Melantik Malaun sebagai Pengerusi LTH kecuali hanya Malaun beb. Punya lah banyak lagi Orang lain tetapi Malaun kat atas ni yang dipilih sebagai Pengerusi LTH... kah kah kah !.

LTH adalah satu Lembaga yang menguruskan Wang Simpanan Orang-Orang Islam bagi Menunaikan Rukun Islam Ke-5, jadi lu orang tak pelik ke beb... bila Malaun sampai boleh menjadi Pengerusi LTH yang menguruskan Wang Bakal-Bakal Haji... gua rasalah kan hanya kat Negara Malaysia ni saja yang lu orang boleh lihat Perkara Pelik seperti ini ... kah kah kah !.

Secara Dasarnya gua tak salahkan si Malaun tu jika si Malaun ni bila membuat Wang yang ada dalam LTH seperti Wang Harta Pusaka Mak Bapak si Malaun tersebut beb, atas sebab beliau memang Malaun, kalau gua Malaun pun gua pun macam Malaun tu. Cuma PERSOALAN nya kenapa sampai boleh di Lantik menjadi Pengerusi LTH  itu aje... kah kah kah  !.

Apakah ini sudah ada dalam Perancangan Awal oleh si Malaun yang Melantik Malaun kat atas ni menjadi Pengerusi LTH, apa sudah Kurang sangat ke dalam Keluarga Umno Orang-Orang yang ada ASAS Pegetahuan Agama sampaikan sanggup Melantik Malaun di tempat yang tidak sepatutnya. Mana pergi Hilangnya kalau pun tidak Ulama' takkan sampai Ustad pun tak ada lagi... kah kah kah !.

Lagi satu Pihak yang bertanggungjawap sampaikan boleh si Malaun ni menjadi Pengerusi LTH ialah Pengundi-Pengundi Parlimen Baling, kenapa lah lu orang boleh memilih si Malaun ni sebagai Ahli Parlimen lu orang beb. Lu orang tak ada perasaan Malu ke bila mendapat seorang Ahli Parlimen seperti si Malaun ni, belajar-belajar lah punyai Perasan Malu beb... kah kah kah !. sumber MK


hemmmmm..... ada jugak penchacai angkat najis umno kata yang pembelian tanah dari 1mdb bukan nya untuk menyelamatkan 1mdb tapi untuk pelaburan... pelaburan kepala bapak lu...kah kah kah !.

2 ulasan:

  1. lidah mamak lebam seluruh badan ni macam lidah bewak,bercabang! dasar mamak mesti cakap berbelit2.tu rakyat baling yang berwakilkan mamak ni.

    BalasPadam
  2. Sapa kata orang Baling tak bijak...bijak la tak boleh bezakan intan dan permata.Yang dipilih batu maknikam. Tahniah rakyat Baling kerana mengundi pakai kepala lutut daripada pakai kepala otak.

    BalasPadam

Lu orang boleh tulis apa yang Lu orang rasa nak tulis... tetapi semestinya apa yang Lu orang tulis tu Lu orang lah yang bertanggongjawap... gua tulis gua yang tanggong tak kan Lu orang tulis gua pulak nak tanggong... itu tak adil nama nya beb... kah kah kah....