DIA RELA MEMPERTAHANKAN NYAWA DEMI MEMPERJUANGKAN HAK KEMERDEKAAN SEBUAH NEGARA YANG TERBELENGGU OLEH RANTAI PENJAJAH... JUSTERU ITU NAMA MAT INDERA SEWAJARNYA DIABADIKAN SEBAGAI PEJUANG DAN BUKAN PETUALANG... PETITKAN DARI BUKU PENGUKIR NAMA JOHOR DT... TERBITAN YAYASAN WARISAN JOHOR (YWJ)

SAHABAT

.

.

.

.

.

.

.

.

Terkini

get this widget here

Rabu, 16 April 2014

Selamat Hari Lahir Buat Sahabat Umno Ke-42 Tahun... Biar Gambar Yang Bercerita


Hendak lah Diketahui oleh Seluruh Rakyat Malaysia bahawasanya Orang Melayu adalah Islam dan Islam adalah Orang Melayu, oleh itu kepada Orang-Orang Melayu mestilah Menyokong Umno yang sudah TERBUKTI sejak dari DULU KINI dan SELAMANYA Mempertahankan Agama Islam, Orang Melayu serta Raja-Raja Melayu. Sesiapa yang Menentang adalah Dianggap sebagai BUGHA oleh Ulama SONGKOK TINGGI ada Faham... kah kah kah !.


hemmmmm..... gua ingat lah kan... itu logo perasmian mesti ianya adalah fitnah dari penyokong-penyokong pakatan rakyat (pr). ayuh pejuang-pejuang islam jadi-jadian adakan bantahan kerana nama ulul amri umno telah dinodai sedemikian rupa beb... kah kah kah... A B U.

3 ulasan:

 1. tolong bezakan UMNO...dengan raja2 melayu kerana konsep Malaysia meletakkan DYMM sebagai symbol 'sahaja'.....dalam erti kata lain ulul amri/ parti pemerintah menjalankan pentadbiran...raja2 hanya penasihat 'sahaja'..sebagai contoh:teks ucapan disediakan oleh parti pemerintah

  BalasPadam
 2. Umno.pura.-pura.perjuangkan.islam.

  BalasPadam
 3. As-salam...

  Bro...

  Dari ari tu aku mushkil...

  Awat tahun 1972 lagi Tuk Razak dah pakai gelaran Tun?

  Cer cite, cer cite?

  BalasPadam

Lu orang boleh tulis apa yang Lu orang rasa nak tulis... tetapi semestinya apa yang Lu orang tulis tu Lu orang lah yang bertanggongjawap... gua tulis gua yang tanggong tak kan Lu orang tulis gua pulak nak tanggong... itu tak adil nama nya beb... kah kah kah....