DIA RELA MEMPERTAHANKAN NYAWA DEMI MEMPERJUANGKAN HAK KEMERDEKAAN SEBUAH NEGARA YANG TERBELENGGU OLEH RANTAI PENJAJAH... JUSTERU ITU NAMA MAT INDERA SEWAJARNYA DIABADIKAN SEBAGAI PEJUANG DAN BUKAN PETUALANG... PETITKAN DARI BUKU PENGUKIR NAMA JOHOR DT... TERBITAN YAYASAN WARISAN JOHOR (YWJ)

SAHABAT

.

.

.

.

.

.

.

.

Terkini

get this widget here

Rabu, 19 Mac 2014

Mas MH370 : Ahli Keluarga Penumpang China Mengamuk Dilokasi Sidang Media


Telah belaku KEKECOHAN di Hotel Sama Sama ditempat di mana LOKASI bakal berlangsung nya SIDANG MEDIA Kehilangan Pesawat Mas MH370, ianya terjadi apabila 6 Ahli Keluarga dipercayai Warganegara China MENDESAK Penjelasan Pihak Berkuasa berkenaan Kehilangan Pesawat Penerbangan Mas tersebut.

Dikatakan Mereka tiba-tiba MELURU masuk sekitar Jam 4.30 petang ke dalam BILIK SIDANG MEDIA sambil membawa KAIN RENTANG yang TERTERA perkataan "Kami Membantah Kerajaan Malaysia Lambat Menyelamatkan Penumpang Dan Mendesak Membawa Ahli Keluarga Pulang Tanpa Sebarang Syarat."

Ada juga yang MELAUNGKAN meminta agar Ahli Keluarga mereka DIKEMBALIKAN sebelum mereka dibawa keluar oleh Pihak Keselamatan dari Bilik Sidang Media. Mereka kemudian nya ditempatkan dalam Bilik Sekreteriat buat sementara waktu bagi Sidang Media Kehilangan Pesawat Mas dijalankan tanpa GANGGUAN.  sumber

Nampak gaya nya TERKENCING-KENCING lah Pemangku Menteri Pengangkutan Datuk Seri Hishamuddin tu beb, sudah lah semalam ditanya oleh Wartawan CNN apakah beliau SEPUPU SEPAPAT SEPEPET kepada Perdana Menteri Wassatiyah Datuk Seri Haji Najib yang DILINDUNGI... patut lah pun najib TAK HEGINNNNN untuk menjawap Soalan dari Wartawan beb... kah kah kah !.


hemmmmm..... kalau lu orang perasaan beb, setiap kementerian yang hishamuddin ni jadi menteri mesti akan ada peristiwa besar hari ini dalam sejarah, selama beliau jadi pemangku menteri pengangkutan rasa nya sudah ada dua tragedi... satu bas masuk gaung di genting highland dan kini kapal terbang pulak tak dapat dikesan. apa tangkal lah yang lu pakai ni hishamuddin oiii.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Lu orang boleh tulis apa yang Lu orang rasa nak tulis... tetapi semestinya apa yang Lu orang tulis tu Lu orang lah yang bertanggongjawap... gua tulis gua yang tanggong tak kan Lu orang tulis gua pulak nak tanggong... itu tak adil nama nya beb... kah kah kah....