DIA RELA MEMPERTAHANKAN NYAWA DEMI MEMPERJUANGKAN HAK KEMERDEKAAN SEBUAH NEGARA YANG TERBELENGGU OLEH RANTAI PENJAJAH... JUSTERU ITU NAMA MAT INDERA SEWAJARNYA DIABADIKAN SEBAGAI PEJUANG DAN BUKAN PETUALANG... PETITKAN DARI BUKU PENGUKIR NAMA JOHOR DT... TERBITAN YAYASAN WARISAN JOHOR (YWJ)

SAHABAT

.

.

.

.

.

.

.

.

Terkini

get this widget here

Jumaat, 17 Mei 2013

SIARAN LANGSUNG SUARA RAKYAT SUARA KERAMAT DARI SEREMBAN NEGERI SEMBILAN DK
hemmmmm..... cakap dengan menteri dalam negeri (kdn) yang baru tu... lain kali kalau tak tahu jangan bercakap... sebab penyokong pakatan rakyat pakai baju hitam bukan nya protes sistem pilihanraya malaysia...tapi sebab penipuan yang dilakukan oleh suruhanjaya penipu rakyat (pr)... pasal undi popular yang diperolehi oleh pr... tunjukan bukti mana satu undang-undang yang mengatakan salah untuk meraikan kerana mendapat undi popular... itu pasal lah kalau tak tahu baik diam aje beb... kerana kalau tak tahu masih nak bercakap juga nanti boleh jadi bebal melantun-lantun beb... kah kah kah... umporno perkasam jati... betul-betul meloyakan heeeee... A B U.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Lu orang boleh tulis apa yang Lu orang rasa nak tulis... tetapi semestinya apa yang Lu orang tulis tu Lu orang lah yang bertanggongjawap... gua tulis gua yang tanggong tak kan Lu orang tulis gua pulak nak tanggong... itu tak adil nama nya beb... kah kah kah....