DIA RELA MEMPERTAHANKAN NYAWA DEMI MEMPERJUANGKAN HAK KEMERDEKAAN SEBUAH NEGARA YANG TERBELENGGU OLEH RANTAI PENJAJAH... JUSTERU ITU NAMA MAT INDERA SEWAJARNYA DIABADIKAN SEBAGAI PEJUANG DAN BUKAN PETUALANG... PETITKAN DARI BUKU PENGUKIR NAMA JOHOR DT... TERBITAN YAYASAN WARISAN JOHOR (YWJ)

SAHABAT

.

.

.

.

.

.

.

.

Terkini

get this widget here

Selasa, 14 Mei 2013

SIARAN LANGSUNG PERHIMPUNAN SUARA RAKYAT SUARA KERAMAT DARI PAHANG DM
hemmmmm..... nampak gayanya semakin kelam kabut lah segala makhluk yang nenipu dalam pilihan raya umum ke-13 (pru13) yang lalu... yang jelas lagi banyak rakyat yang percaya ada nya penipuan dalam pru13 dari yang tak percaya beb... ya lah undi yang diperolehi oleh pakatan rakyat pun sudah menunjukan pr lagi popular dari bn... oleh kerana itu bila dikataan ada nya penipuan ianya sukar untuk disangkal beb... mahu mati tegak pemimpin umno dan barua umno suruhanjaya penipu rakyat (spr) tu beb... kah kah kah... umporno perkasam jati... betul-betul meloyakan heeeee... A B U.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Lu orang boleh tulis apa yang Lu orang rasa nak tulis... tetapi semestinya apa yang Lu orang tulis tu Lu orang lah yang bertanggongjawap... gua tulis gua yang tanggong tak kan Lu orang tulis gua pulak nak tanggong... itu tak adil nama nya beb... kah kah kah....