DIA RELA MEMPERTAHANKAN NYAWA DEMI MEMPERJUANGKAN HAK KEMERDEKAAN SEBUAH NEGARA YANG TERBELENGGU OLEH RANTAI PENJAJAH... JUSTERU ITU NAMA MAT INDERA SEWAJARNYA DIABADIKAN SEBAGAI PEJUANG DAN BUKAN PETUALANG... PETITKAN DARI BUKU PENGUKIR NAMA JOHOR DT... TERBITAN YAYASAN WARISAN JOHOR (YWJ)

SAHABAT

.

.

.

.

.

.

.

.

Terkini

get this widget here

Ahad, 12 Mei 2013

SIARAN LANGSUNG PERHIMPUNAN SUARA RAKYAT SUARA KERAMAT DARI MEDAN ISTANA PERAK DR


hemmmmm..... buat penipuan dalam pilihan raya umum ke-13 boleh... tapi bila orang nak bantah tak apa hal beb... banyak cantik lu orang punya muka... betul mahkamah akan menentukan... itu cerita akan datang... cerita sekarang orang nak katakan bantahan apa pulak yang tak boleh nya beb... malaysia ni bukan harta mak bapak umno yang punya tapi rakyat malaysia yang punya... nak kata dulu tanah melayu... itu dulu beb... seperti jugak sultan sulu yang dah pajak negeri sabah kat british... kalau lu orang tak puas hati lu orang isi perut umno pergi kencingkan kubur pemimpin umno yang buat perjanjian dengan inggeris penjajah tu dulu... kah kah kah... umporno perkasam jati... betul-betul meloyakan heeeee... A B U.

2 ulasan:

  1. eloklah mcm tu.bila kalah pertikai mcm mcm.tapi kalau untuk kebenaran tak apalah.yg herannya bila rakyat bagi mandat berebut jawatanlah pulak.semua mengaku kononnya paling layak jadi ketua.mcm haramjadah.akhirnya rakyat yg bosan akan kuburkan terus pakatan pru 2018 nanti.baru puas hati.malaon!

    BalasPadam
  2. memang haramjadah sesetengah pemimpin pr ni

    BalasPadam

Lu orang boleh tulis apa yang Lu orang rasa nak tulis... tetapi semestinya apa yang Lu orang tulis tu Lu orang lah yang bertanggongjawap... gua tulis gua yang tanggong tak kan Lu orang tulis gua pulak nak tanggong... itu tak adil nama nya beb... kah kah kah....