DIA RELA MEMPERTAHANKAN NYAWA DEMI MEMPERJUANGKAN HAK KEMERDEKAAN SEBUAH NEGARA YANG TERBELENGGU OLEH RANTAI PENJAJAH... JUSTERU ITU NAMA MAT INDERA SEWAJARNYA DIABADIKAN SEBAGAI PEJUANG DAN BUKAN PETUALANG... PETITKAN DARI BUKU PENGUKIR NAMA JOHOR DT... TERBITAN YAYASAN WARISAN JOHOR (YWJ)

SAHABAT

.

.

.

.

.

.

.

.

Terkini

get this widget here

Khamis, 9 Mei 2013

SIARAN LANGSUNG MAJLIS KESYUKURAN DAN CERAMAH RAKYAT DARI TV SELANGOR

hemmmmm..... alhamdulillah segala puji kepada allah swt... walaupun bermacam-mcam penipuan yang dilakukan oleh umno/bn dengan bantuan suruhanjaya penipu rakyat (spr) namun disebabkan gelombang undi rakyat yang hendak menolak umno/bn lagi banyak dari undi penipu umno/bn... maka meraung lah syaitan-syaitan yang dikenali atas kegagalan mereka untuk menawan negeri selangor dalam pru13... kah kah kah... umporno perkasam jati... betul-betul meloyakan heeeee... A B U.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Lu orang boleh tulis apa yang Lu orang rasa nak tulis... tetapi semestinya apa yang Lu orang tulis tu Lu orang lah yang bertanggongjawap... gua tulis gua yang tanggong tak kan Lu orang tulis gua pulak nak tanggong... itu tak adil nama nya beb... kah kah kah....