DIA RELA MEMPERTAHANKAN NYAWA DEMI MEMPERJUANGKAN HAK KEMERDEKAAN SEBUAH NEGARA YANG TERBELENGGU OLEH RANTAI PENJAJAH... JUSTERU ITU NAMA MAT INDERA SEWAJARNYA DIABADIKAN SEBAGAI PEJUANG DAN BUKAN PETUALANG... PETITKAN DARI BUKU PENGUKIR NAMA JOHOR DT... TERBITAN YAYASAN WARISAN JOHOR (YWJ)

SAHABAT

.

.

.

.

.

.

.

.

Terkini

get this widget here

Isnin, 8 April 2013

LU ORANG PERCAYA KE YANG MUNAFIK NI AKAN CABAR ANWAR DI PERMATANG PAUH... KAH KAH KAH !

Cuba lu orang tanya kat PAPA GOMO MUNAFIK tu berapa BIJI TELOR yang ada kat dalam seluar dia sekarang ni... bukan apa beb... untuk mengaku yang dia adalah PAPA GOMO pun dia TAK SANGGUP... tiba-tiba kata nak CABAR ANWAR dalam Pilihan Raya Umum ke-13 (PRU13) di Parlimen Permatang Pauh... kah kah kah... macam mana lah gua nak percaya beb... macam ini punya orang pun ada lagi dalam Malaysia ni ya rupanya... lu orang tahu tak kalau dia sanggup MENCABAR ANWAR dalam PRU13 di Permatang Pauh... itu bermakna dia MENDEDAHKAN DIRI dia dengan sendiri nya beb... kah kah kah !.

Macam mana MUNAFIK tu sanggup untuk MENDEDAHKAN DIRI sedangkan SAMAN yang dia HADAPI bukan sikit tapi RATUS JUTA beb... sedangkan SAMAN oleh Datuk Husam Musa yang bernilai RM10 Juta pun dia tak sanggup hendak mengaku yang dia adalah PAPA GOMO... ini kan pulak untuk MENDEDAHKAN IDENTITI sebenar SIAPA PAPA GOMO dengan BERTANDING dalam PRU13 di Parlimen Permatang Pauh... atau dia cuba MELINDUNGI DIRI dia dengan MENJADIKAN BANGLA sebagai PAPA GOMO... dengan itu identiti dia dapat DISOROKAN... kalau itu gua percaya lah beb... ini semua kerja orang MUNAFIK lah beb... kah kah kah !.

Dengan MENCABAR ANWAR dalam PRU13 tapi individu lain yang MENGAKU sebagai PAPA GOMO dan bukan nya WAN MUHAMMAD AZRI BIN WAN DERIS maka dengan sendiri SAMAN YANG RATUS JUTA tersebut menjadi LEMAH beb... kerana individu yang DISAMAN adalah PAPA GOMO @WAN MUHAMMAD AZRI BIN WAN DERIS... sedangkan PAPA GOMO yang MENCABAR ANWAR dalam PRU13 di Parlimen Permatang Pauh bukan nya WAN MUHAMMAD AZRI BIN WAN DERIS... nampak tak betapa MUNAFIK nya MANUSIA bernama WAN MUHAMMAD AZRI BIN WAN DERI @PAPA GOMO MUNAFIK ni... kah kah kah !.

Ini semua untuk dijadikan INSURAN andai kata Umno/Bn MAMPOS dalam PRU13 nanti... kerana dimasa itu beliau sudah TAK ADA PELINDUNG lagi beb seperti sekarang... dimana sekarang ni MENTERI-MENTERI adalah SAHABAT RAPAT dia... sebab itu dia BERANI GILA BABI untuk MENAYANGKAN VIDEO LUCAH... sedangkan bukan setakat MENAYANGKAN aje tapi dengan memiliki nya pun sudah menjadi satu KESALAHAN... ini kan pulak MENAYANGKAN nya beb... tapi kalau dah MENTERI-MENTERI dan PENGUAKUASA UNDANG-UNDANG adalah SAHABAT BAIK kepada SIMUNAFIK ni... maka tiada apa lah TINDAKAN terhadap dia beb... kah kah kah !.

Ada seorang TIMBALAN MENTERI yang berasal dari NEGERI UMNO BERANAK tu siap PROMOSIKAN lagi dengan menyuruh RAKYAT melawati BLOG MUNAFIK tu untuk SAKSIKAN VIDEO LUCAH... apa nama Timbalan Menteri tu... MALAUN ke SETAN ke APA ke namanya ... lupa pulak gua namanya beb... itu pasal gua cakap yang menjadi SAHABAT BAIK kepada SIMUNAFIK tu adalah MENTERI-MENTERI dan PENGUATKUASA UNDANG-UNDANG... setidak-tidaknya lah beb kalau dah SAHABAT BAIK... bak kata ORANG DOLU-DOLU... DEKAT DENGAN ORANG BUAT MINYAK WANGI SETIDAK-TIDAK NYA BAU WANGI TU TERPERCIK JUGAK LAH... apa lagi RAPAT dengan MENTERI beb... kah kah kah !. SH


hemmmmm..... pasal itu lah gua cakap umno tu sebenar nya adalah united munafikun nasional organisations beb... namanya aje dah mengambarkan warisan inggeris penjajah apa tah lagi perangai isi perut nya beb... kah kah kah... umporno perkasam jati... betul-betul meloyakan heeeee... A B U.

1 ulasan:

Lu orang boleh tulis apa yang Lu orang rasa nak tulis... tetapi semestinya apa yang Lu orang tulis tu Lu orang lah yang bertanggongjawap... gua tulis gua yang tanggong tak kan Lu orang tulis gua pulak nak tanggong... itu tak adil nama nya beb... kah kah kah....