DIA RELA MEMPERTAHANKAN NYAWA DEMI MEMPERJUANGKAN HAK KEMERDEKAAN SEBUAH NEGARA YANG TERBELENGGU OLEH RANTAI PENJAJAH... JUSTERU ITU NAMA MAT INDERA SEWAJARNYA DIABADIKAN SEBAGAI PEJUANG DAN BUKAN PETUALANG... PETITKAN DARI BUKU PENGUKIR NAMA JOHOR DT... TERBITAN YAYASAN WARISAN JOHOR (YWJ)

SAHABAT

.

.

.

.

.

.

.

.

Terkini

get this widget here

Khamis, 4 Oktober 2012

HANGOUTS TANYA NAJIB@BAJET... TAK SAMPAI SEJAM DAH PRIVATEKAN, KAH KAH KAH !


Bila Datuk Seri Anwar Ibrahim (DSAI) buat Hangouts... Datuk Seri Haji Najib (DSHN) pun nak buat gak... DSAI buat sampai selesai Hangouts tapi DSHN tak sampai sejam bersiaran terus saja ianya di Privatekan... kah kah kah... pasal apa lu Privatekan beb... dah tak lalu nak menghadapi Kenyataan yang lu tu di BENCI sebahagian besar warga Alam Maya... kah kah kah !.


Itu lah orang lain nak buat lu pun nak jugak... orang buat sampai selesai tapi lu buat sekerat jalan... kah kah kah... lain kali Ukur Baju Dibadan Sendiri... atau pun agaknya lu Perasan yang Anak Muda Warga Maya akan menyokong lu dengan Peruntukkan Bajet 2013 yang lu bentangkan... tak kan dengan BR1M sebanyak RM250 dan Baucer Rebet RM200 untuk Smartphone 3D lu dah sangka Anak Muda Warga Maya menyokong beb... kah kah kah !.

EHSAN SAHABAT MILO SUAM BLOGSPOT.COM

Silap banyaklah beb kalau itu sangkaan lu atau lu terpengaruh dengan kata-kata yang bagaikan Orang Mengigau Disiang Hari oleh Ketua Pemuda Umno yang mengatakan 50 peratus Anak Muda menyokong Umno, 20 peratus menyokong Pakatan Rakyat (PR) dan 30 peratus lagi Berkecuali... kah kah kah... maka itu lah hasilnya yang lu dapat dan terpaksa Privatekan video Hangouts selepas tak sampai  sejam bersiaran... kah kah kah !.


hemmmmm..... selepas menerima 605 likes tapi 1409 dislikes maka terpaksalah video tersebut diprivatekan kerana malu... tapi lepas ni apa yang beliau dan penchacai upahan nak spin 360 darjah gua dah tahu beb... iaitu sabotaj dari yahudi... kah kah kah... umpornoperkasam jati... betul-betul meloyakan heeeee... A B U.

2 ulasan:

  1. halo, halo.. tutut.. tut... tuuuuut. maaf talian anda terputus..

    apa da sekali terus Hang da! wakaka

    BalasPadam
  2. rais yatim dn KJ dok tengah perah otak tu..camne nak atasi masalah 'dislike' yg tinggi tuh..hahaha

    BalasPadam

Lu orang boleh tulis apa yang Lu orang rasa nak tulis... tetapi semestinya apa yang Lu orang tulis tu Lu orang lah yang bertanggongjawap... gua tulis gua yang tanggong tak kan Lu orang tulis gua pulak nak tanggong... itu tak adil nama nya beb... kah kah kah....