DIA RELA MEMPERTAHANKAN NYAWA DEMI MEMPERJUANGKAN HAK KEMERDEKAAN SEBUAH NEGARA YANG TERBELENGGU OLEH RANTAI PENJAJAH... JUSTERU ITU NAMA MAT INDERA SEWAJARNYA DIABADIKAN SEBAGAI PEJUANG DAN BUKAN PETUALANG... PETITKAN DARI BUKU PENGUKIR NAMA JOHOR DT... TERBITAN YAYASAN WARISAN JOHOR (YWJ)

SAHABAT

.

.

.

.

.

.

.

.

Terkini

get this widget here

Sabtu, 5 Mei 2012

PENGERUSI UMNO/BN KELANTAN SAHKAN HJ NAJIB PM PALING BERMUKA MUKA DALAM SEJARAH PM MALAYSIA, KAH KAH KAH !

Apabila Pengerusi Umno/Bn Negeri Kelantan Datuk Seri Mustapa Mohamed mengatakan yang Perdana Menteri Datuk Seri Hj Naji (DSHN) tidak mahu anggota BN memperlekehkan Parti PAS di Kelantan kerana mereka mempunyai kekuatan sendiri kerana lama mentadbir negeri ini... jelas beliau telah mengesahkan yang DSHN adalah seorang Perdana Menteri yang paling bermuka-muka dalam sejarah semua Perdana Menteri Malaysia.

Kalau sebelum ini dimasa lawatan beliau di Negeri Sabah, DSNH telah mengatakan bahawa Negeri Kelantan adalah Negeri yang paling miskin dalam Malaysia dan tak secara langsung Memeperlekehkan Kerajaan PAS Kelantan, walaupun hakikat itu adalah Pembohong dari DSHN... namun demi untuk meraih Undi dari rakyat Negeri Sabah beliau sanggup berbohong walaupun fakta sebenar menunjukkan Negeri Kelantan bukan Negeri yang termiskin didalam Malayasi... tapi DSHN sanggup berkata begitu walaupun beliau sedar itu adalah satu Pembohong.

Akibatnya beliau telah dikecam oleh ahli Umno dari Negeri Kelantan sendiri yang menyangkal kenyataan beliau itu khasnya dari Ahli Parlimen Gua Musang Yb Tengku Razaliegh (Ku Li)... dengan mengatakan sesuatu yang amat memalu apabila mengatakan Negeri Kelantan adalah Negeri Paling Miskin dalam Malaysia kerana ia menunjukkan Kegagalan Kerajaan Pusat khasnya Umno/Bn untuk memperjuang Nasib Orang Melayu yang menjadi hampir 98 peratus Penduduk Negeri Kelantan... yang selama ini Umno/Bn memerintah Malaysia dan Negegri Kelantan adalah salah sebuah Negeri didalam Malaysia.

Mungkin atas sebab itu juga kenyatan sebelum ini bercanggah dengan kenyataan nya sekarang yang mahu anggota Bn tidak memperlekehkan Parti PAS yang sudah memerintah Negegri Kelantan selama 20 tahun lebih... kenapa ya, kenyataanya berbeza dengan kenyataanya semasa lawatan beliau diNegegri Sabah ?... lain tak bukan ialah kerana beliau memang seorang yang BERMUKA-MUKA dalam bahasa melayu Umno... HIPOKRIK dalam bahasa bapa Inggeri Penjajah Umno... dan MUNAFIK dalam bahasa Nabi Muhammad SAW... kah kah kah !!!. sumber klik sini


hemmmmm..... kenapa gua musang dipilih oleh beliau untuk lawatan beliau kali ini... satu persoalan yang bermain difikiran... kerana gua musang selami ini memang menjadi kubu kuat umno/bn... dan kebiasaan nya lawatan beliau dibuat dikawasan umno tercungap-cungap atau nyawa-nyawa ikan atau pun dikawasan umno nak terkubur.... adakah gua musang juga termasuk kawasan umno nak terkubur atau pun untuk memujuk ahli parlimen gua musang supaya tidak beralih arah... kah kah kah... umno perkasam jati... betul-betul meloyakan heeeee... A B U.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Lu orang boleh tulis apa yang Lu orang rasa nak tulis... tetapi semestinya apa yang Lu orang tulis tu Lu orang lah yang bertanggongjawap... gua tulis gua yang tanggong tak kan Lu orang tulis gua pulak nak tanggong... itu tak adil nama nya beb... kah kah kah....