DIA RELA MEMPERTAHANKAN NYAWA DEMI MEMPERJUANGKAN HAK KEMERDEKAAN SEBUAH NEGARA YANG TERBELENGGU OLEH RANTAI PENJAJAH... JUSTERU ITU NAMA MAT INDERA SEWAJARNYA DIABADIKAN SEBAGAI PEJUANG DAN BUKAN PETUALANG... PETITKAN DARI BUKU PENGUKIR NAMA JOHOR DT... TERBITAN YAYASAN WARISAN JOHOR (YWJ)

SAHABAT

.

.

.

.

.

.

.

.

Terkini

get this widget here

Isnin, 24 Mac 2014

Selawat Perdana Malam Cinta Allah dan Rasul : Betul Ke Program Tersebut Diperlekehkan ?


Ya ke ada yang MEMPERLEKEHKAN Program SELAWAT PERDANA MALAM CINTA ALLAH DAN RASUL yang telah disertai sama oleh Ulul Amri Umno Datuk Seri Hj Najib dan Isteri beliau Datin Seri Hajjah Rosmah Mansor, kalau betul ada memang TAK PATUT beb. Lu orang pun AGAK-AGAK lah kalau ya pun lu orang adalah Penyokong Pembangkang beb.

Punya lah IKHLAS dia orang buat Program Selawat Perdana Malam Cinta ALLAH dan RASUL boleh pulak lu orang Memperlekehkan, lu orang ingat senang ke untuk MENGHIMPUNKAN seramai 500 Ribu orang dalam satu-satu masa. Perhimpunan Bersih 1.0, 2.0 dan 3.0 pun belum lagi mencapai ANGKA 500 Ribu walaupun satu Malaysia dikumpulkan Penyokong Bersih beb.

Kalau TAK PERCAYA lu orang boleh tanya dengan BEKAS Menteri Penerangan merangkap Menteri PAN TIN TUN iaitu Datuk Seri Rais Yatim yang PAKAR dalam PENGIRAAN BERSISTEMATIK sewaktu setiap kali Perhimpunan Bersih diadakan. Kerana itu beliau boleh bertanya setiap kali PENGIRAAN beliau DISANGGAH dengan kata-kata "INI SOALAN KE CADANGAN".

Ini dengan hanya 1 Himpunan sahaja sudah dapat MENCAPAI Angka 500 Ribu beb... Pergggghhhh HEBAT HEBAT, jadi lu orang kat sebelah Pakatan Rakyat (PR) jangan HASAD DENGKI sangat lah bila lihat Program Keagamaan yang dibuat oleh Pemimpin Umno mendapat SAMBUTAN ok. Hati kena BERSIH dan IKHLAS bila melihat Kejayaan Program Keagamaan Islam Pemimpin Umno.

Lu orang ingat senang ke untuk Menyuruh Isteri Perdana Menteri Wassatiyah memakai TUDUNG, tapi ALHAMDULILLAH dengan ada nya Program Selawat Perdana Malam Cinta ALLAH dan RASUL maka TAK PASAL-PASAL Isteri Perdana Menteri yang KERAS HATI tu Memakai Tudung. Jadi lu orang kena lah BERLAPANG DADA bila lihat KEJAYAAN Orang beb.

Lagi satu beb lu orang pernah TERBAYANG tak yang Pemimpin Umno akan Memakai JUBAH dan KOPIAH PUTIH, rasanya belum pernah lu orang lihat Pakaian tersebut dipakai oleh Pemimpin Umno walaupun Umno pernah DIKETUAI oleh PEMIMPIN ISLAM HADHARI sedikit masa dulu. Kerana yang biasa dipakai ialah SONGKOK HITAM TINGGI dengan BAJU MELAYU.

Yang mana dikatakan Pakaian Songkok Hitam Tinggi adalah BERSESUAIAN dengan SLOGAN MELAYU adalah ISLAM dan ISLAM adalah MELAYU, jadi sebab itu lu orang tak pernah lihat Pakaian tersebut dipakai oleh Pemimpin Umno serta Penchacai Angkat Najis Umno. Kalau nak lihat Pakaian tersebut DIGUNA PAKAI lu orang kena lihat Perhimpunan Parti Ajaran Sesat (PAS).

Kerana didalam Perhimpunan PAS boleh hampir 80 peratus Pemimpin nya akan Memakai JUBAH serta KOPIAH PUTIH dan tiada satu pun SONGKOK HITAM usahkan yang TINGGI tapi Songkok Hitam RENDAH pun lu orang tak kan jumpa, kalau ada lu orang jumpa ianya seperti KOPIAH PUTIH dipakai sewaktu Perhimpunan Agong Umno iatu GANJIL.

Cuma gua nak bertanya kepada Menteri Di Jabatan Perdana Menteri Datuk Seri Jamil Khir Bahrom merangkap Menteri Agama Islam Umno ni, soalan nya ialah Jikalau Kejayaan Program Keagamaan Umno dikatakan HATI Pemimpin PR serta Penyokong PR BERPENYAKIT kerana MENGKRITIK Kejayaan tersebut. Bagaiman pulak tentang Kejayaan Program MAKSIAT yang juga DIKRITIK ya Datuk ?.

Sebagai Contoh Kejayaan Program Maksiat antaranya Program Future Music Festival Asiah (FMFA) dimana DADAH, ARAK dan FREE CONDOM mudah diperolehi disitu, yang rasa nya juga RATUSAN RIBU telah datang ke Program tersebut. Apakah itu juga boleh dikatakan yang Pemimpin PR serta Penyokong PR Hati Berpenyakit Datuk ?. bagi gua Gelak sikit ya Datuk... kah kah kah !. sumber


hemmmmm..... nampak gayanya parti ajaran sesat (pas) sudah boleh gulung tikar kerana sekarang umno sudah menunjukkan kejayaan dalam program-program keagamaan islam dia orang... kah kah kah... A B U.

6 ulasan:

 1. mana tak diperlekeh orang ramai perasuah ,kaki sapu duit majlis agama islam yang dalam majlis.sedar lah diri menteri sekarang ni bukan orang nak hormat dah

  BalasPadam
 2. Orang ramai kritik program tu sebab kejanggalan yang UMNO buat tu tak kena pada waktunya, diwaktu yang sama maksiat hingga kematian UMNO menteri agama dan ulamak semak UMNO senyap seribu kata danketika MH370 kosong semua rakyat disuruh berdo'a dan sembahyang hati diketika yang sama juga menteri-menteri UMNO menuding jari kearah seorang hamba Allah yang telah hilang bersama pesawat dengan penumpang yang belum sahih lagi hidup atau mati,adaakah ini releven untuk UMNO mengadakan majlis seperti itu,ditambah pula keganjilan pakaian yang selama ini orang UMNO tidak pernah gunakan,termasuk isteri pemimpin UMNO sendiri.Fikirlah sebaiknya wahai menteri yang sudah melencung.

  BalasPadam
 3. kata nak tegak syari'at ahlul sunnah wal jamaah .... ngapa amalkan budaya syi'ah pulak tu...?

  BalasPadam
 4. Dah tu nak suruh kita pakat sanjung ke uols..
  Mana ada selawat perdana.Baik banyakkan selawat syifa' terubat juga hati najib yg mati.
  Buat kerja baik tak payah dok minta orang puji.
  Himpun p lah 1 juta orang pun,namun yang dhitung perbuatan ampu, wayang cina tu semua bolehkah terlepas.Kita tengok jamil khir dgn che aseh che mat nak jadi apa. Tak penat ke weih dok layan duniawi..

  BalasPadam
 5. Kita tengok lepas selawat perdana memuji nabi SAW apakah mereka ikut apa yg disampaikan oleh nabi SAW? Esok lusa keluar TV masih tak tutup aurat dan fitnah org, cukuplah apa yg diselawatkan dgn perbuatan berlawanan. Cakap dimulut lain tetapi perbuatan lain.

  Hindarlah diri dari sifat munafik. Islam sekadar syiar tanpa syariat tak akan kemana pun? Hebat sekadar masjidnya yg gah dan hebat tetapi kosong rohnya. Semakin ramai Islam yg murtad dan sesat. Apa nak jadi?

  Nafilah apa pun hakikatnya adakah betul negara ini negara Islam? Pusat judi, kilang arak, konsert maksiat dll, masih mengaku Islamkah lagi?

  BalasPadam
 6. Umno.kalau.semua.program.boleh.agama, maksiat.dan.lain-lain.isteri.pm.pun.pakai.tudung.kah.kah.kah.jgn.hiporkrit.lah.umno.dah.kalah.di.kajang.boleh.kata.undi.pkr.merosot.kah.kah.kah.

  BalasPadam

Lu orang boleh tulis apa yang Lu orang rasa nak tulis... tetapi semestinya apa yang Lu orang tulis tu Lu orang lah yang bertanggongjawap... gua tulis gua yang tanggong tak kan Lu orang tulis gua pulak nak tanggong... itu tak adil nama nya beb... kah kah kah....