DIA RELA MEMPERTAHANKAN NYAWA DEMI MEMPERJUANGKAN HAK KEMERDEKAAN SEBUAH NEGARA YANG TERBELENGGU OLEH RANTAI PENJAJAH... JUSTERU ITU NAMA MAT INDERA SEWAJARNYA DIABADIKAN SEBAGAI PEJUANG DAN BUKAN PETUALANG... PETITKAN DARI BUKU PENGUKIR NAMA JOHOR DT... TERBITAN YAYASAN WARISAN JOHOR (YWJ)

SAHABAT

.

.

.

.

.

.

.

.

Terkini

get this widget here

Isnin, 24 Mac 2014

PRK Kajang : Utusan Meloya EDISI KHAS Diterbitkan


Sedih-sedih beb... rasa nak MELELEH Air Mata gua bila baca Utusan Meloya EDISI KHAS tu, lu orang tak rasa Sedih ke bila baca Utusan Meloya Edisi Khas tu beb. Ahhhh... lu orang jangan lah KERAS HATI sangat macam SIPOLAN BINI SIPOLAN tu, lembut kan sikit Hati lu orang tu beb. Ikut macam gua ni tak boleh tahan Sedih beb.... hu hu hu hu hu hu... kah kah kah !.

Itu Utusan Meloya Edisi Khas tu gua jumpa dalam MIMPI kerana TIDUR TERLALU LENA malam tadi, kalau lu orang nak cari kat kedai atau pun kat website Utusan Meloya memang lu orang tak akan jumpa. Kerana berita tersebut sepatutnya keluar tapi tak keluar kerana Tak Cukup Bajet, cuma nasib gua baik bila dalam Mimpi gua telah pergi ke Pejabat Utusan Meloya dan jumpa Artikel tersebut... kah kah kah !.

Tak apa kalau Penerbit Utusan Meloya tak cukup BAJET untuk Terbitkan kerana Bajet sudah HABIS semasa Pilihan Raya Kecil (PRK) Dun N.25 Kajang yang Umno And The Gang KALAH, biar gua yang tolong Terbitkan dengan PERCUMA atau dalam Bahasa Bapak Umno FREE OF CHARGE (FOC). Tolong Menolong beb atas dasar Agama Bangsa dan Negara... kah kah kah !.

Kalau Umno serta Pemimpin Umno boleh BERBAKTI kepada Agama Bangsa dan Negara dengan FOC kenapa gua tidak beb, bukan susah sangat pun... masuk kan gambar EDIT lebih kurang dan Tulis apa yang patut kemudian Tekan Butang ENTER selesai. Kalau gua nak Terbitkan Artikel Utusan Meloya tu dengan terpaksa Berjuangan Hingga Ketitisan Darah Terakhir lain lah... kah kah kah !.

Cuma ada PESANAN untuk Umno And The Gang dari Khalid Samad Yb Shah Alam iaitu "MINTA MAAF LAH UMNO, UMNO SUDAH JADI SEJARAH", tapi ada satu jalan aje yang Umno MUNGKIN boleh RELEVAN kepada Orang Melayu. Perkataan Mungkin tu pun bermakna BELUM PASTI lagi sama ada Berjaya atau Tidak, iaitu Nyalakan Api Perkauman dan Kebencian Antara Agama... kah kah kah !.


hemmmmm..... semasa pengumuman keputusan prk kajang semalam satu batang hidung pemimpin umno/bn pun tak namapk beb, sebab dah tahu kalah. tapi sembang kencang demokrasi terbaik lah, wassatiyah lah, rasional lah dan bla bla bla bla... kah kah kah... A B U.

3 ulasan:

  1. HIP HIP HORAY !gerombolan pengkhianat pada bangsa & agama ditolak pengundi kajang ! ABU !

    BalasPadam
  2. Hampir semua saloran 3,4,5....menyokong PR.....orang muda yang tau nasib bangsa dan generasi akan datang ....syabas.....Utusan lepas ni kena bagi percuma ....dadah, arak and condom kerana penyokong UMNO ngan sex dan maksiat tak boleh dipisahkan...hu hu hu

    BalasPadam
  3. Orang muda melayu mau Islam. Orang muda melayu benci rasuah. Benci membazir. Benci sombong dan bongkak. Benci berpura2.

    BalasPadam

Lu orang boleh tulis apa yang Lu orang rasa nak tulis... tetapi semestinya apa yang Lu orang tulis tu Lu orang lah yang bertanggongjawap... gua tulis gua yang tanggong tak kan Lu orang tulis gua pulak nak tanggong... itu tak adil nama nya beb... kah kah kah....