DIA RELA MEMPERTAHANKAN NYAWA DEMI MEMPERJUANGKAN HAK KEMERDEKAAN SEBUAH NEGARA YANG TERBELENGGU OLEH RANTAI PENJAJAH... JUSTERU ITU NAMA MAT INDERA SEWAJARNYA DIABADIKAN SEBAGAI PEJUANG DAN BUKAN PETUALANG... PETITKAN DARI BUKU PENGUKIR NAMA JOHOR DT... TERBITAN YAYASAN WARISAN JOHOR (YWJ)

SAHABAT

.

.

.

.

.

.

.

.

Terkini

get this widget here

Khamis, 8 Disember 2011

PEMIMPIN lembUMNO TAK BERANI BERDEBAT TAPI HANYA PANDAI SUMPAH.... SEBAB DALAM SUMPAH BOLEH MENIPU... KAH KAH KAH !!!


Susulan debat yang tidak terjadi diantara Pengarah Strategik PKR Mohd Rafizi Ramli dengan Ketua Pemuda  Umno Khairy Jamaludin, maka hari Mohd Rafiza Ramli telah mencadangkan supaya Ketua Pemuda Umno sendiri menentukan tarikh dan  Debat tersebut diadakan di PWTC iaitu kandang lembUMNO berada.

Kah kah kah !!! apa lagi yang hendak wahai ketua pemuda lembUMNO..... Tak kan dikandang sendiri masih tak berani..... Kalau takut cakap aje takut jangan nak menipu dengan berbagai alasan dan jangan jadi  Penakut Sombong .... dah lah Penakut... Sombong pulak kah kah kah !!!.


Inilah dia Penanda Aras Pemimpin lembUMNO dan Puak-Puak lembUMNO Terpilih yang hanya berani bersumpah dan bercakap di depan Wartawan lembUMNO, apa kan tidak kerana bersumpah masih boleh berbohong tapi dalam Debat bukti dan fakta menjadi taruhan.hemmmmm..... penipuan dan fitnah umpam makanan harian bagi lembUMNO dan pengikutnya... betul-betul meloyakan... heeeeeeeee...

Tiada ulasan:

Catat Komen

Lu orang boleh tulis apa yang Lu orang rasa nak tulis... tetapi semestinya apa yang Lu orang tulis tu Lu orang lah yang bertanggongjawap... gua tulis gua yang tanggong tak kan Lu orang tulis gua pulak nak tanggong... itu tak adil nama nya beb... kah kah kah....