DIA RELA MEMPERTAHANKAN NYAWA DEMI MEMPERJUANGKAN HAK KEMERDEKAAN SEBUAH NEGARA YANG TERBELENGGU OLEH RANTAI PENJAJAH... JUSTERU ITU NAMA MAT INDERA SEWAJARNYA DIABADIKAN SEBAGAI PEJUANG DAN BUKAN PETUALANG... PETITKAN DARI BUKU PENGUKIR NAMA JOHOR DT... TERBITAN YAYASAN WARISAN JOHOR (YWJ)

SAHABAT

.

.

.

.

.

.

.

.

Terkini

get this widget here

Jumaat, 9 Disember 2011

NAK MUNTAH BILA DENGAR CAKAP KETUA PENERANGAN "TAIK lembUMNO NI BERCAKAP" HEEEEE!!!!!!!!

Dengan tanpa malu dan segan maka berkata lah Ketua Penerangan lembUMNO Datuk Ahmad Maslan seperti berikut " Umno dan Bn tiada masaalah dalam penggunaan Dakwat kekal kerana kami tak pernah melakukan kesalahan baik Pilihan Raya Umum (PRU) mahu pun Pilihan Raya Kecil (PRK)".

Kata nya lagi selama ini kemenangan lembUMNO adalah bermaruah dan menyerahkan kebijaksanan Pengundi menetukan kemenangan Umno/Bn tanpa menyalahguna Sistem Pilihan Raya yang terbukti adil dan saksama, "tiba-tiba aje perut jadi memulas dan mula rasa loya mendengarkan kata-kata dari Pmimpin lembUMNO ini".

Memang dah lahir nya lembUMNO pun berbapakan Inggeris Penjajah hasil hubungan haram yang tidak diketahui siapa ibu nya, jadi Perangai Inggeris Penjajah di warisi umpama harta pusaka yang jatuh kepada waris nya.

hemmmmm.... selepas makan daging lembUMNO tak sembelih sekaran sibuk nak makan pula "Taik".... betul-betul meloyakan heeeee.....

Tiada ulasan:

Catat Komen

Lu orang boleh tulis apa yang Lu orang rasa nak tulis... tetapi semestinya apa yang Lu orang tulis tu Lu orang lah yang bertanggongjawap... gua tulis gua yang tanggong tak kan Lu orang tulis gua pulak nak tanggong... itu tak adil nama nya beb... kah kah kah....