DIA RELA MEMPERTAHANKAN NYAWA DEMI MEMPERJUANGKAN HAK KEMERDEKAAN SEBUAH NEGARA YANG TERBELENGGU OLEH RANTAI PENJAJAH... JUSTERU ITU NAMA MAT INDERA SEWAJARNYA DIABADIKAN SEBAGAI PEJUANG DAN BUKAN PETUALANG... PETITKAN DARI BUKU PENGUKIR NAMA JOHOR DT... TERBITAN YAYASAN WARISAN JOHOR (YWJ)

SAHABAT

.

.

.

.

.

.

.

.

Terkini

get this widget here

Isnin, 8 September 2014

Terkini : Zulhazmi Shariff At-Takanan Desak Supaya Presiden PAS Diambil Tindakan Tatatertib


Akhirnya sudah ada Suara dari Ahli PAS yang mahu Presiden PAS serta yang terlibat bersama Presiden dalam Kemelut Krisis Menteri Besar (MB) Selangor diambil Tindakan Tatatertib, Ahli yang dimaksudkan tersebut ialah Saudara Zulhazmi Shariff At-Takanan. Benar atau Tidak telah ada Surat yang dikatakan dihantar oleh Saudara Zulhazmi kepada Jawatankuasa Kerja PAS Pusat (JKPP) hanya beliau dan JKPP sahaja yang boleh mengesahkan perkara tersebut.


* lagi sumber disini

hemmmmm..... nak dengar jugak komen dari penyokong dan pengkritik presiden pas... apa pandangan lu orang kiranya benar surat diatas telah dihantar oleh saudara zulhazmi shariff at-takanan kepada jawatankuasa kerja pas pusat... kah kah kah !.

1 ulasan:

  1. Si bahlol maklaun ni perasan saja lebih, dia gagal tag sir perkembangan pas yg tersirat rukulan tertinggal pas. Balaci Hatta Ramli hanya mampu melalak di platform NGO munafik Pasma sahaja sejak dapat 2 undi tapi masih tak sedar diri, elok dia dan hatta keluar Pas sebelum kena tendang, masuk lah parti Azizah secepat mungkin

    BalasPadam

Lu orang boleh tulis apa yang Lu orang rasa nak tulis... tetapi semestinya apa yang Lu orang tulis tu Lu orang lah yang bertanggongjawap... gua tulis gua yang tanggong tak kan Lu orang tulis gua pulak nak tanggong... itu tak adil nama nya beb... kah kah kah....