DIA RELA MEMPERTAHANKAN NYAWA DEMI MEMPERJUANGKAN HAK KEMERDEKAAN SEBUAH NEGARA YANG TERBELENGGU OLEH RANTAI PENJAJAH... JUSTERU ITU NAMA MAT INDERA SEWAJARNYA DIABADIKAN SEBAGAI PEJUANG DAN BUKAN PETUALANG... PETITKAN DARI BUKU PENGUKIR NAMA JOHOR DT... TERBITAN YAYASAN WARISAN JOHOR (YWJ)

SAHABAT

.

.

.

.

.

.

.

.

Terkini

get this widget here

Isnin, 8 September 2014

Biar Gambar Berbicara - Krirsis MB Selangor Apakata Sahabat-Sahabat PAS


 
hemmmmm..... sebab gua malas nak menulis lah gua suruh aje gambar-gambar yang berbicara, lu orang faham tak apakata gambar-gambar tu beb... kah kah kah !.

4 ulasan:

 1. Sudah terang lagi bersuloh.

  Bila musuh mula memuji menyokong kita mesti adalah yang tak kena -Almarhum Ustaz Fadhil Noor.

  BalasPadam
 2. Memang betul pun UG...fikirlah sendiri....

  BalasPadam
 3. bila media pecacai dan individu-individu pengampu haramjadah puji,sanjung & sokong maka mau fahamlah apa erti sebenarnya ! ABU !

  BalasPadam
 4. Almarhum Ustaz Fadhil Noor pun ernah berkata - Jangan masuk PAS kalau nk cari dunia.. PAS bukan untuk mereka yang cari dunia, AS untuk mereka yang cari akhirat..
  Nak dapat habuan dunia di Selangorn punya pasal, sanggup pecat ahli parti sendiri...hehe..

  BalasPadam

Lu orang boleh tulis apa yang Lu orang rasa nak tulis... tetapi semestinya apa yang Lu orang tulis tu Lu orang lah yang bertanggongjawap... gua tulis gua yang tanggong tak kan Lu orang tulis gua pulak nak tanggong... itu tak adil nama nya beb... kah kah kah....