DIA RELA MEMPERTAHANKAN NYAWA DEMI MEMPERJUANGKAN HAK KEMERDEKAAN SEBUAH NEGARA YANG TERBELENGGU OLEH RANTAI PENJAJAH... JUSTERU ITU NAMA MAT INDERA SEWAJARNYA DIABADIKAN SEBAGAI PEJUANG DAN BUKAN PETUALANG... PETITKAN DARI BUKU PENGUKIR NAMA JOHOR DT... TERBITAN YAYASAN WARISAN JOHOR (YWJ)

SAHABAT

.

.

.

.

.

.

.

.

Terkini

get this widget here

Ahad, 20 April 2014

( Video ) Papa Gomo Beri Amaran Kepada Tian Chua
Yang Paling BEST nya dalam Video tersebut ialah kata-kata dari MULUT LONGKANG Bekas Polis Trafik Makan Rasuah RM400 dari Penagih Dadah Tegar yang berbunyi "Negara Ni Malaysia Negara BERDAULAT Ada UNDANG-UNDANG"... kejap beb kejap... gua nak termuntah ni... wekkkkkk hakkkkk tuihhhhhh... kah kah kah !.

Oiiii.... PAPA GOMO MANGKUK AYUN, sejak bila pulak lu Ingat yang Negara Malaysia ni Ada Mempunyai Undang-Undang beb, apa lu punya STIM San Maguel Anak Tun Mahathir Penyokong Kuat Kassim Ahmad Anti dan PENENTANG KUAT kepada Hukum Hudud tu sudah hilang ke atau lu punya Stok pun habis beb ... kah kah kah !.

Ini lah dia kalau sudah Manusia mempunyai MUKA TAK MALU TAMPAL KULIT BABI 14 INCI beb, Selambar aje MANGKUK AYUN ni bercakap mengenai Undang-Undang. Seolah-olah dia lah yang Paling MENGHORMATI Undang-Undang di dalam Negara Malaysia selama ini. Baik lu Cermin lah Muka lu tu dulu Papa Gomo Anak Haram... kah kah kah !.hemmmmm..... kalau lu orang nak tengok perangai inggeris penjajah bapak kepada umno tu beb, lu orang tengok aje perangai papa gomo sudah lah itu lah dia perangai bapak umno, penipu, penfitnah dan mengaku diri baik... kah kah kah... A B U.

5 ulasan:

 1. mari ramai-ramai doakan dia panjang umur ..... kita keronyok dia tiap-tiap hari ... sekarang ok le ...umno bagi dia makan siang malam ... satu hari nanti minta sedekah le ......!!!!!!!!!!!!!!

  BalasPadam
 2. Inilah jenis MELAYU yg hanya berani bila ada GENG dibelakang. Pihak
  berkuasa WAJIB mengambil tindakan
  undang2 atas spesis ni kerana
  mengugut.

  BalasPadam
 3. Sikit punya marah org tu,kata P.Ramlee

  BalasPadam
 4. hampa tengok betoi betoi klip tu takut palsu lani orang cari pasai aja nak cari duti senang. saman
  apa pun ABU jugak

  BalasPadam

Lu orang boleh tulis apa yang Lu orang rasa nak tulis... tetapi semestinya apa yang Lu orang tulis tu Lu orang lah yang bertanggongjawap... gua tulis gua yang tanggong tak kan Lu orang tulis gua pulak nak tanggong... itu tak adil nama nya beb... kah kah kah....