DIA RELA MEMPERTAHANKAN NYAWA DEMI MEMPERJUANGKAN HAK KEMERDEKAAN SEBUAH NEGARA YANG TERBELENGGU OLEH RANTAI PENJAJAH... JUSTERU ITU NAMA MAT INDERA SEWAJARNYA DIABADIKAN SEBAGAI PEJUANG DAN BUKAN PETUALANG... PETITKAN DARI BUKU PENGUKIR NAMA JOHOR DT... TERBITAN YAYASAN WARISAN JOHOR (YWJ)

SAHABAT

.

.

.

.

.

.

.

.

Terkini

get this widget here

Selasa, 29 April 2014

Rupanya Ada Juga Rakyat Malaysia Yang Berani Beb


Gua ingatkan dalam Negara Malaysia ni hanya BANGSA UMNO dan SEWAKTU dengan nya aje yang MARAH dengan Negara Amerika dan SEKUTU-SEKUTU nya terutama Negara Israel, rupa nya gua SILAP BANYAK beb. Atas sebab ada lagi Rakyat Malaysia yang Berani selain dari Bangsa Umno yang bukan setakat MARAH tetapi BERANI menunjukan KEMARAHAN... kah kah kah !.

Berbeza dengan Bangsa Umno terutama nya BARUA serta Penchacai Angkat Najis Umno yang hanya Berani MENYALAK dengan mengatakan Pemimpin Pembangkang adalah TALI BARUT Amerika, hingga mengeluarkan Ungkapan SATU UNDI UNTUK ANWAR bermakna SATU UNDI UNTUK AMERIKA Sahabat Sehidup Semati Negara Israel... kah kah kah !.

Sebab itu semasa Lawatan Presiden Amerika yang bermula dua hari lepas Banyak DEMONTRASI yang dibuat oleh Bangsa Umno BERSTATUS Barua Umno serta Penchacai Angkat Najis Umno diseluruh Negara, bermula dari Negeri Perlis sampailah ke Negeri Sabah dimana saja akan ada Demonstrasi demi Menunjukkan Kemarahan kepada Amerika seperti gambar dibawah ini... kah kah kah !.hemmmmm..... dalam hidup ni yang paling senang ialah bila berhadapan yang dinamakan musuh sejati, dimana kita tahu dia adalah musuh tetapi yang sukar nya bila berhadapan dengan manusia-manusia munafik sekejap itu sekejap ini... kah kah kah... A B U.

Tiada ulasan:

Catat Komen

Lu orang boleh tulis apa yang Lu orang rasa nak tulis... tetapi semestinya apa yang Lu orang tulis tu Lu orang lah yang bertanggongjawap... gua tulis gua yang tanggong tak kan Lu orang tulis gua pulak nak tanggong... itu tak adil nama nya beb... kah kah kah....