DIA RELA MEMPERTAHANKAN NYAWA DEMI MEMPERJUANGKAN HAK KEMERDEKAAN SEBUAH NEGARA YANG TERBELENGGU OLEH RANTAI PENJAJAH... JUSTERU ITU NAMA MAT INDERA SEWAJARNYA DIABADIKAN SEBAGAI PEJUANG DAN BUKAN PETUALANG... PETITKAN DARI BUKU PENGUKIR NAMA JOHOR DT... TERBITAN YAYASAN WARISAN JOHOR (YWJ)

SAHABAT

.

.

.

.

.

.

.

.

Terkini

get this widget here

Sabtu, 19 April 2014

Penchacai Angkat Najis Umno Ajak Mandi Di Rumah Menteri Besar Selangor


Ini lah dia kalau sudah dikatakan BADAN SAJA DIHARAPKAN BESAR tetapi OTAK LETAK KAT KEPALA LUTUT beb, apasal MANGKUK AYUN tu cakap JOM MANDI kat Komplek Perdana Menteri di Putrajaya yang juga tiada di buat CATUAN AIR. Atau jikalau nak lagi dekat Pergi aje Mandi di rumah Pengerusi SYABAS yang Bersebelahan dengan Bangunan TV3/4 iaitu Taman Tun Dr. Ismail (TTDI)... tak kan Mazidul ni tak tahu beb, atau Mazidul buat-buat tak tahu...kah kah kah !.

Oiiii Mazidul Akmal Sidik... kalau ya pun menjadi Penchacai Angkat Najis Umno biar lah nampak CERDIK sikit beb, jangan ditunjukkan sangat KEBODOHAN yang dikatakan oleh Tun Mahathir Penyokong Kuat Kassim Anti Hadis dan PENENTANG KUAT kepada Hukum Hudud bahawa "Sudah berpuluh Tahun Yang Cerdik Pandai Tak Masuk Umno" atau dalam BAHASA BERBUDI BAHASA nya ialah "Hanya Yang Bebal Melantun-Lantun Macam Getah Skrub Sahaja Yang Masuk Umno"... kah kah kah !.

Kadang-Kadang gua PELIK jugak beb, asalkan menjadi Sebahagian dari Umno And The Gang walau bagaimana Cerdik sekali pun akhir Cerita nya mesti nampak Kebodohan cuma antara Lambat dengan Cepat aje. Apa pasal ya beb ???... Tak kan BADI kepada Pepatah Melayu yang berbunyi BODOH MACAM UMNO sudah betul-betul SEBATI atau BERPISAH TIADA beb, wahhhh... kalau itu macam sudah dikira BAHAYA kerana yang Cerdik Pandai akan jadi Bodoh bila bersama Umno... kah kah kah !.

Macam ini lah Mazidul Penchacai Angkat Najis Umno... apa kata dalam masa Catuan Air ni kesemua Ahli Umno dari AKAR UMBI sampai ke Pemimpin BERKORBAN dengan MENADAH Kencing lu orang Setiap Hari, Ahli Umno dikatakan sebanyak 3 Juta Lebih... jangan kira yang Lebih tersebut ambil aje jumlah 3 Juta cukup. Jikalau seorang Kencing sehari 1 Liter kalau 3 Juta yang Kencing sudah ada 3 Juta Liter dalam sehari, kalau dari sekarang sampai 5 Mei 2014 seperti AMARAN dari Noh Omar...

...sebelum Demonstrasi Besar-Besaran dibuat oleh Umno Selangor, lebih kurang 15 Hari sudah ada 3 Juta Liter x 15 Hari bersamaan dengan 45 Juta Liter Air Kencing dapat dikumpulkan... satu Jumlah yang cukup banyak beb... jadi gua cadangkan Air Kencing yang 45 Juta Liter tu lah lu orang Hantar kepada Ahli Umno yang ada kat Negeri Selangor untuk dia orang gunakan selepas 5 Mei jika Kerajaan Negeri Selangor masih membuat Catuan Air. Apa macam Mazidul ok tak IDEA gua... kah kah kah !.hemmmmm..... lu orang pernah jumpa tak dengan mazidul ni beb, punya lah gedebak badan beliau dengan tinggi nya sekali, tetapi sayang menjadi penchacai angkat najis umno... kah kah kah... A B U.

8 ulasan:

 1. Kepala dah botak ada sakit kencing manis hidup tak lama lagi banyak cakap jadi kepala otak umno bn yahudi

  BalasPadam
 2. lebih baik kau pergi mandi junub rumah najib,samdol..sebab paip airnya tak perlu ditutup

  BalasPadam
 3. Dengan Nama Allah SWT
  Biasalah spesis darah UMNOAPCO , semua perkara nak percuma atau suka rembat HAK privacy orang lain. Kenapa PENCHACAI ANGKAT NAJIS UMNOAPCO INI tak nak ajak rakyat negeri Selangor DE mandi di rumah Perdana Menteri @ Bini Rosmah tu ??

  BalasPadam
 4. Aku kerja di MP. Boleh tgk mamat botak gendut ni makan sorang2 kat cafe selalu. Siapa yg nak kawan dgn dia? Mulut longkang. Macai! Ptuih !

  BalasPadam
 5. mazi...dul tu orang sungai dara tj malim yg sombong bodoh dengan orang kampung sendiri.. balik sg dara lah mandi sungai lagi bagus.. sombong punyer orang..

  BalasPadam
 6. Salam...saya nak jumpa la si mat dol tu...apa kes dgn cite dadah ko mat dol...jangan dah jadi barua ingat dah cukup bagus...boleh nak buat cite bodoh ye..

  BalasPadam

Lu orang boleh tulis apa yang Lu orang rasa nak tulis... tetapi semestinya apa yang Lu orang tulis tu Lu orang lah yang bertanggongjawap... gua tulis gua yang tanggong tak kan Lu orang tulis gua pulak nak tanggong... itu tak adil nama nya beb... kah kah kah....