DIA RELA MEMPERTAHANKAN NYAWA DEMI MEMPERJUANGKAN HAK KEMERDEKAAN SEBUAH NEGARA YANG TERBELENGGU OLEH RANTAI PENJAJAH... JUSTERU ITU NAMA MAT INDERA SEWAJARNYA DIABADIKAN SEBAGAI PEJUANG DAN BUKAN PETUALANG... PETITKAN DARI BUKU PENGUKIR NAMA JOHOR DT... TERBITAN YAYASAN WARISAN JOHOR (YWJ)

SAHABAT

.

.

.

.

.

.

.

.

Terkini

get this widget here

Selasa, 18 Februari 2014

(Video) Noh Omar Mari Tengok Bagaimana Menteri Umno Ni Disekolahkan Oleh Pemuda Pas


Sebelum lu orang tengok Video ni beb bagi lah gua MEMBEBEL sikit ok, kalau ada Pemimpin Pakatan Rakyat (PR) yang PANTANG jumpa Wartawan tak kira sama ada Wartawan tersebut dari LIDAH RASMI SYAITAN YANG DIKENALI atau pun bukan janji asalkan Wartawan. Maka akan keluar lah apa yang Tak sepatutnya keluar dari MULUT LONGKANG dia orang beb, begitu jugak lah gua beb yang akan GATAL TANGAN untuk Menulis tak kira apa ISU janji gua dapat Menulis... kah kah kah !.

Berbalik pada N3 diatas nampak sangat lah yang Menteri-Menteri Umno And The Gang adalah jenis BUTA SEJARAH atau pun kalau tak Buta Sejarah dia orang tu jenis KAKI SELEWENG SEJARAH beb, habis kan UMUR Umno pun dia orang hendak SELEWENGKAN. Kalau dah Umur pun boleh di Selewengkan apa kan lagi Perkara-Perkara lain beb. Tak payah lah gua Tulis apa yang dia orang Selewengkan tu, lu orang TAHU SAMA TAHU sudah lah ya beb... kah kah kah !.

Lagi satu gua nak BERPESAN kepada Umno And The Gang, kalau lu orang jumpa dengan Datuk Seri Noh Omar yang juga BEKAS Menteri LEMBU NFC dan UDANG KOLAM tu suruh beliau tengok Video ni kerana dalam Video ni ada ditunjukkan bagaimana Timbalan Pengarah Badan Mobilisasi Rakyat Dewan Pemuda Pas Pusat iaitu Saudara Zulhazmi Bin Syariff MENYEKOLAHKAN Menteri Kesejasteraan Bandar, Perumahan dan Kerajaan Tempatan Datuk Abdul Rahman Dahlan... kah kah kah !.

Cakap kat Noh Omar tu kalau nak Sekolahkan Yb Khalid Samad begitu cara nya bukan dengan MERAPU TAK TENTU PASAL macam orang MABUK OTAK UDANG ok, ini sudah lah Merapu Tak Tentu Pasal bunyi pulak tu macam MERIAM BULUH PECAH tapi ISI seperti ROTI TELOR dot dot dot dot dot tak nak sebut beb nanti MALU disinunnnnnnn... kah kah kah. Buat Menteri Kesejasteraan Bandar, Perumahan dan Kerajan Tempatan lain kali kalau nak bercakap gunakan OTAK bukan nya LUTUT... kah kah kah !.hemmmmm..... patut lah hj najib wassatiyah pemimpin demokrasi terbaik takut untuk berdebat beb... kah kah kah... A B U.

6 ulasan:

 1. HAHAHA..itu je lah yg mampu..ketawa kosong..pentafsiran sejarah MESTIlah berdasarkan fakta ..bukan bermaksud memutarbelitkan atau memalsukan fakta..jika buat begitu, kita pulak akan masuk sejarah sebagai orang yg memalsukan fakta sejarah...

  BalasPadam
 2. Wacana.nasional.bagus.tapi.bukan.live.tapi.rakaman.takut.ke.rtm.nak.buat.live.

  BalasPadam
 3. spesis 'NFC' mana ada akal ? kangkung ada la , ABU !

  BalasPadam
 4. Tengok lantai min 0:0:30. Gambar apa? Sengaja atau eksiden!!??

  BalasPadam
 5. Kepada Kismis Merah..

  Tengok lantai? Kalau nak kaitkan dengan Israel..itu bukan lambang Israel atau Yahudi.. Itu adalah bentuk Arabeques..( Motif / Corak dalam rekabentuk Arab ).. Israel punya simbol adalah tiga segi bersilang... Arabesques di lantai tersebut 4 segi bersilang.. Harap maklum...( Cuma nak membetulkan persepsi )

  BalasPadam

Lu orang boleh tulis apa yang Lu orang rasa nak tulis... tetapi semestinya apa yang Lu orang tulis tu Lu orang lah yang bertanggongjawap... gua tulis gua yang tanggong tak kan Lu orang tulis gua pulak nak tanggong... itu tak adil nama nya beb... kah kah kah....