DIA RELA MEMPERTAHANKAN NYAWA DEMI MEMPERJUANGKAN HAK KEMERDEKAAN SEBUAH NEGARA YANG TERBELENGGU OLEH RANTAI PENJAJAH... JUSTERU ITU NAMA MAT INDERA SEWAJARNYA DIABADIKAN SEBAGAI PEJUANG DAN BUKAN PETUALANG... PETITKAN DARI BUKU PENGUKIR NAMA JOHOR DT... TERBITAN YAYASAN WARISAN JOHOR (YWJ)

SAHABAT

.

.

.

.

.

.

.

.

Terkini

get this widget here

Ahad, 27 Oktober 2013

PRK Sungai Limau : Biar Gambar Yang Berbicara Beb


Tengok jangan tak tengok beb... kah kah kah !.

Lu orang jangan pelik pulak selepas ini ada gambar yang menunjukkan Pihak Berkuasa memasang dan membetulkan Bendera Pas atau pun Bendera Pakatan Rakyat (PR) ya beb... kah kah kah !. sumber TranungKite (TKO)

hemmmmm... kalau nak jadi sangat jentera parti bawak-bawak lah tukar baju tu dulu beb... cuba gak buat kerja jangan mendatangkan fitnah... bila ada rakyat yang kata pihak polis bias nanti kata itu semua fitnah... tapi sendiri makan pengat sendiri tak mahu ingat beb... kah kah kah... A B U.

1 ulasan:

  1. Mek polis tu nak betulkan railing bridge yang senget,jangan salah sangka,demi menjaga keselamatan penduduk Sg.Limau.

    BalasPadam

Lu orang boleh tulis apa yang Lu orang rasa nak tulis... tetapi semestinya apa yang Lu orang tulis tu Lu orang lah yang bertanggongjawap... gua tulis gua yang tanggong tak kan Lu orang tulis gua pulak nak tanggong... itu tak adil nama nya beb... kah kah kah....