DIA RELA MEMPERTAHANKAN NYAWA DEMI MEMPERJUANGKAN HAK KEMERDEKAAN SEBUAH NEGARA YANG TERBELENGGU OLEH RANTAI PENJAJAH... JUSTERU ITU NAMA MAT INDERA SEWAJARNYA DIABADIKAN SEBAGAI PEJUANG DAN BUKAN PETUALANG... PETITKAN DARI BUKU PENGUKIR NAMA JOHOR DT... TERBITAN YAYASAN WARISAN JOHOR (YWJ)

SAHABAT

.

.

.

.

.

.

.

.

Terkini

get this widget here

Rabu, 3 Julai 2013

HALLO LENG CHAI... LU KALAU ADA TELOK LU KASI CAKAP LAH LUAR PARLIMEN... KAH KAH KAH !

Apa PASAT lu TATAK mau cakap lekat LUA Parlimen itu Anwar Iblahim alak akaun LATUS LUTA LINGGIT li lua NEGALA... apa lu punya TELOK sulah LECUT dan TUKAK sama  itu CIBAI ka Leng Chai... kah kah kah... lu langan LAKWA-LAKWA KOSONG lah... kalau ya pun lu mau LULUK itu KELUCI PLECIDEN MCA lu langan TIPU-TIPU lah Leng Chai... ini JAMAN bukan lagi JAMAN PLA- SEJALAH lah... ini alalah JAMAN MAKLUMAT LI HUJUNG JALI lah Leng Chai... cekali TEKAN cemua KELUAK lu TATAK TAU ka Leng Chai... kah kah kah !. sumber mk

Macam CELAKA beb CINA MCA sahabat Umno ni... beliau ialah Ahli Parlimen BN (SIMPANG RENGGAM)... konon DAKWAAN beliau dari LAMAN Wikileaks ada mengatakan yang Anwar Ibrahim MEMILIKI 20 AKAUN BANK yang BERPENGKALAN DILUAR NEGARA termasuk Negara Israel dengan jumlah SIMPANAN kira-kira RM332 juta... ini TUDUHAN TAK BERASAS beb atau lebih kepada menyambung TUDUHAN yang sebelum ini dibuat oleh RAKAN-RAKAN beliau dari ISI PERUT UMNO... gua NO HAL beb kalau betul BUKTIKAN... kah kah kah !.

Seperti biasa lah beb dah namanya BERSAHABAT dengan ISI PERUT UMNO mana mungkin boleh BERPISAH dengan FITNAH dan PEMBOHONGAN... kalau tak begitu tidak lah namanya Umno beb... kah kah kah... tapi Orang Melayu masih lagi mahukan SPECIES ini menjadi KERAJAAN... kalau nak kata PELIK memang lah PELIK beb tetapi kalau DIFIKIRKAN SEDALAM-DALAM nya mungkin juga sepatutnya TAK PELIK... kerana kalau DILIHAT kepada SEJARAH MANUSIA yang LAMPAU habiskan FIRAUN yang ZALIM tu pun masih ada PENYOKONG beb... kah kah kah !.

Cuma yang tak ada pada masa itu adalah Suruhanjaya PENIPU Rakyat (SPR) aje untuk MENGUNDI... kah kah kah... kalau SPR ada pada masa tersebut mungkin juga akan ada yang kata FIRAUN menjadi RAJA kerana DIRESTUI oleh ALLAH SWT sebab itu FIRAUN MENANG dalan Pilihan Raya... kalau tidak mana mungkin FIRAUN MENANG dan dapat menjadi RAJA beb... cuma kalau lu orang BACA SEJARAH kisah Nabi Musa AS yang semasa DIZALIMI oleh FIRAUN... lu orang TAK ADA DENGAR yang FIRAUN tersebut CLAIM bahawa ALLAH SWT bersama beliau... kah kah kah !.

Tak lah macam sekarang habis kan PENYAMUN dan PEROMPAK pun boleh cakap yang ALLAH SWT bersama dengan dia orang... jadi atas sebab itu FITNAH dan PEMBOHONGAN umpama MAKAN KACANG bagi dia orang... sebab nya ALLAH masih bersama dia orang walaupun selepas melakukan PEROMPAKAN HARTA RAKYAT... jadi bagi Penyokong Pakatan Rakyat (PR) lu orang CERMIN-CERMIN lah DIRI lu orang tu beb... apakah Perjuangan lu orang selama ini BENAR atau SALAH... lihat saja sahaja bagaimana akibat dari itu PENGERUSI TABUNG HAJI terlantik... kah kah kah !.

Apa pulak lah gua MELALUT sampaikan ke FIRAUN dan PENGERUSI TABUNG HAJI ni beb... kah kah kah... berbalik kepada CINA MCA CELAKA SAHABAT UMNO ini semua adalah RANTAIAN FITNAH TANPA BUKTI yang AWAL nya DIMULAKAN oleh ISI PERUT UMNO beb... kalau BETUL lah Anwar Ibrahim ada mempunyai SIMPANAN sebegitu lu orang ingat ISI PERUT UMNO akan DIAM ke beb... mana mungkin ISI PERUT UMNO kan DIAM dengan ISU yang ADA BUKTI beb... sedangkan TIADA BUKTI akan di ADA-ADAKAN BUKTI... ini kan pulak BUKTI yang sudah SEDIA ADA beb... kah kah kah !.


hemmmmm..... lu orang tengok aje le bagaimana disebelah pakatan rakyat sampaikan mati hanya atas tuduhan rasuah melibatkan rm3 ribu sahaja... dan terbaru bekas pegawai khas kepada menteri besar selangor atas tuduhan sebanyak rm50 ribu... itu kalau dia orang punya bukti... sampai lubang cacing pun dia orang korek beb... kah kah kah... umporno perkasam jati... betul-betul meloyakan heeeee... A B U.

Tiada ulasan:

Catat Komen

Lu orang boleh tulis apa yang Lu orang rasa nak tulis... tetapi semestinya apa yang Lu orang tulis tu Lu orang lah yang bertanggongjawap... gua tulis gua yang tanggong tak kan Lu orang tulis gua pulak nak tanggong... itu tak adil nama nya beb... kah kah kah....