DIA RELA MEMPERTAHANKAN NYAWA DEMI MEMPERJUANGKAN HAK KEMERDEKAAN SEBUAH NEGARA YANG TERBELENGGU OLEH RANTAI PENJAJAH... JUSTERU ITU NAMA MAT INDERA SEWAJARNYA DIABADIKAN SEBAGAI PEJUANG DAN BUKAN PETUALANG... PETITKAN DARI BUKU PENGUKIR NAMA JOHOR DT... TERBITAN YAYASAN WARISAN JOHOR (YWJ)

SAHABAT

.

.

.

.

.

.

.

.

Terkini

get this widget here

Jumaat, 24 Mei 2013

VIDEO UCAPAN ANWAR SUARA RAKYAT SUARA KERAMAT N.TERENGGANU BUAT TATAPAN NAJIB DAN ZAHID HAMIDI !hemmmmm..... kalau dengan hanya penangkapan beberapa orang aktivis serta pemimpin pakatan rakyat bagi menakut-nakutkan anwar ibrahim jawap silap banyak lah beb... kalau mahafiraun pun anwar ibrahim lawan ini kan pulak setakat najib dan zahid... tak ada alasan untuk anwar ibrahim berhenti hanya dengan penangkapan beberapa orang... kalau pemimpin yang tak ada telor boleh kalau nak gertak macam tu beb... kah kah kah... umporno perkasam jati betul-betul meloyakan heeeee... A B U.

1 ulasan:

  1. Kalau firaun yg berani mengaku dirinya sebagai tuhan boleh mampus dan terus ditenggelamkan oleh ALLAH SWT, inikan pula sipembohong yg berani mengaku dirinya sebagai anugerah tuhan...Siapalah firaun terkutuk dan sianugerah tuhan celup nak melawan kuasa ghaib dan kuasa nyata ALLAH SWT.

    BalasPadam

Lu orang boleh tulis apa yang Lu orang rasa nak tulis... tetapi semestinya apa yang Lu orang tulis tu Lu orang lah yang bertanggongjawap... gua tulis gua yang tanggong tak kan Lu orang tulis gua pulak nak tanggong... itu tak adil nama nya beb... kah kah kah....