DIA RELA MEMPERTAHANKAN NYAWA DEMI MEMPERJUANGKAN HAK KEMERDEKAAN SEBUAH NEGARA YANG TERBELENGGU OLEH RANTAI PENJAJAH... JUSTERU ITU NAMA MAT INDERA SEWAJARNYA DIABADIKAN SEBAGAI PEJUANG DAN BUKAN PETUALANG... PETITKAN DARI BUKU PENGUKIR NAMA JOHOR DT... TERBITAN YAYASAN WARISAN JOHOR (YWJ)

SAHABAT

.

.

.

.

.

.

.

.

Terkini

get this widget here

Selasa, 26 Februari 2013

(VIDEO)... AiYA AH SO NG YEN YEN... APA PASAT ITU OLANG CAKAP NO ! NO ! NO !... KAH KAH KAH !

Aya !!!... Ah So Ng Yen Yen... apa sudah jadi oiiiii... apa PASAT itu olang cakap NO ! NO ! NO !... kah kah kah... apa lu TATAK FAHAM ka apa CEBAB itu PEKATAAN NO ! NO ! NO ! lia olang CEBUT Ah So... kah kah kah... kalau Ah So TATAK FAHAM apa cebab itu NO ! NO ! NO ! lia olang cakap... ini gua kasi tau sama lu Ah So... cebab lia olang cakap itu NO ! NO ! NO !... ialah KELANA lia olang SULAH MENYAMPAH sama itu MCA dan BN serta Umno... kah kah kah... itu PASAT lain kali jangan GATAI-GATAI MAU CIBUK macam itu Ah Jib Gor... SEKALANG siapa yang MALU... itu CEBAB buat KELEJA guna KEPALA OTAK bukan KEPALA LUTUT Ah So... lu LANGAN buat CEKALANG ceperti JAMAN PLA-CEJALAH Ah So... LULU LAIN... CEKALANG LAIN... LULU letak TUNGGUL KAYU pun MCA/BN bolih MINANG Ah So... tapi bukan ini JAMAN... kah kah kah !.

Adoiiii beb oiiii... gua ni KESIAN pun ada bila tengok Pemimpin Umno/Bn dibuat sedemikian rupa oleh RAKYAT beb... tapi nak SALAH kan Rakyat 100 peratus pun TAK BOLEH jugak... sebab SUKA dan MENYAMPAH adalah perkara yang tak boleh DIPAKSA beb... kalau DULU perkara sebegini mana dapat lu orang tengok beb... lebih-lebih lagi dimasa itu TIADA pilihan lain selain MEDIA PENGAMPU yang membuat liputan... namun sekarang ini KENYATAAN tersebut dapat DISAKSI dengan MATA KEPALA RAKYAT... selepas AH JIB GOR mendapat MALU bila "ARE YOU READY FOR BN" disambut dengan NO !... walaupun dalam video kat bawah ni gua SEPATAH HARAM pun TAK FAHAM apa yang Ah So Ng Yen Yen tu cakap... tapi dari LAUNGAN yang DISAMBUT oleh Rakyat dibawah dengan NO ! NO ! NO !... sudah tentu lah ianya BERKISAR akan GAMBARAN SOKONGAN terhadap MCA/BN... kah kah kah !.


Puas pulak lah JURU EDIT UMNO/BN nak MENGEDIT VIDEO tersebut bagi menggambarkan NO ! NO ! NO ! tu kepada YES ! YES ! YES ! beb... buat lah beb selagi boleh dan ada PERUNTUKAN untuk lu orang EDIT video tersebut... nanti lu orang punya BOS tak lah MEMEKAK beb dan kata lu orang hanya GOYANG TELOR aje... kah kah kah... gua FAHAM sangat dengan PEMIMPIN UMNO ni beb... kalau depan RAKYAT... punya lah BERSOPAN SANTUN macam tak ada lagi yang BERSOPAN SANTUN selain daripada dia orang... tapi kalau dengan ORANG SURUHAN beb... siap MAKI HAMUN tak cukup PERKATAAN beb... lu orang TAK PERCAYA boleh tanya dengan MACHAI-MACHAI PEMIMPIN UMNO tu beb... kalau MAKI HAMUN tu boleh DIKUMPULKAN selama dia bekerja dengan PEMIMPIN UMNO... gua rasa mahu BERLORI beb MAKI HAMUN yang dia orang dapat... adoiiii hai KESIAN KESIAN... kah kah kah !.


hemmmmm..... tapi pemimpin umno/bn ni mana tahu malu beb... kalau malu mana sanggup dia orang nak menyibuk kat majlis-majlis perayaan rakyat... sebab tak malu jugak harta rakyat dibuat seperti harta mak bapak dia orang gua cakap lu... kah kah kah... umporno perkasam jati... betul-betul meloyakan heeeee... A B U.

Tiada ulasan:

Catat Komen

Lu orang boleh tulis apa yang Lu orang rasa nak tulis... tetapi semestinya apa yang Lu orang tulis tu Lu orang lah yang bertanggongjawap... gua tulis gua yang tanggong tak kan Lu orang tulis gua pulak nak tanggong... itu tak adil nama nya beb... kah kah kah....