DIA RELA MEMPERTAHANKAN NYAWA DEMI MEMPERJUANGKAN HAK KEMERDEKAAN SEBUAH NEGARA YANG TERBELENGGU OLEH RANTAI PENJAJAH... JUSTERU ITU NAMA MAT INDERA SEWAJARNYA DIABADIKAN SEBAGAI PEJUANG DAN BUKAN PETUALANG... PETITKAN DARI BUKU PENGUKIR NAMA JOHOR DT... TERBITAN YAYASAN WARISAN JOHOR (YWJ)

SAHABAT

.

.

.

.

.

.

.

.

Terkini

get this widget here

Sabtu, 26 Mei 2012

NOH OMAR SEDIA LAWAT EMPANGAN DGN SYARAT MB MINUM AIR EMPANGAN... KALAU MB MINUM LU SANGGUP TERJUN EMPANGAN KE DATUK, KAH KAH KAH !.


Gua rasakan Datuk Seri Noh Omar ni bukan setakat tak layak jadi Menteri Besar Selangor... jadi Ahli Parlimen Tanjong Karang pun beliau tak layak beb... sudah lah perangai macam samseng ditambah lagi otak taruk kat lutut... macam mana lah pengundi Tanjung Karang boleh pilih beliau menjadi Ahli Parlimen pun tak tahu lah... cakap dah tentulah banyak menipu dari betul... perbuatan dah lah macam gangster... kah kah kah !.

Sebelum ni beliau mengatakan simpanan rezab air Negeri Selangor berkurang kepada 2.4 peratus berbanding kadar sepatutnya pada 20 peratus... dan bila Mneteri Besar Selangor menyuruh Pembangkang Negeri Selangor melawat empangan-empangan yang ada di Negeri Selangor... terus Timbalan Pengerusi Umno Selangor ni cakap rezab air bersih ialah air yang dah dirawat... kah kah kah !.

Konon nya Projek Empangan Langat 2 adalah untuk menyalurkan air dari Negeri Pahang...  untuk menampong kekurangan air di Negeri Selangor... yang mana didakwa oleh beliau dan Datuk Seri Hj Najib yang Negeri Selangor sekarang kekurang rezab air sebanyak 2.4 peratus yang sepatutnya 20 peratus... dan bila Menteri Besar Selangor Tan Sri Abdul Khalid menyuruh mereka melawat empangan... eee eehh... dia kata pula air yang dirawat... apakah penyaluran air dari Negeri Pahang tersebut air yang dah dirawat ?.

Dah lah tu... boleh cabar Menteri Besar Selangor untuk minum air empangan tersebut jika hendakkan beliau melawat empangan tersebut... macam mana kalau Menteri Besar Selangor hendak minum air empangan tersebut... apakah beliau sanggup terjun kedalam empangan jika Menteri Besar meminum air tersebut...  sebagai tanda beliau salah... kah kah kah... itu lah sebab Gua cakap beliau ni tak layak jadi Menteri Besar Negeri Selangor dan Ahli Parlimen Tanjong Karang.. mungkin terlalu banyak makan daging lembu tak sembelih NFC membuat beliau bangang tahap meroyan... kah kah kah !.

Jelas menunjukkan Projek Langat 2 adalah untuk kepentingan kroni-kroni yang dah kehausan beb... bukan mengatakan tidak perlu Projek Langat 2... tetapi penstrukturan semula adalah lebih penting didahullukan pada masa sekarang... kerana jelas air di Negeri Selangor masih mencukupi... yang hanya diperlukan ialah meningkatkan rawatan air diempangan-empangan tersebut... bukan nya air di Negeri Selangor berkurangan... hingga memerlukankan pada masa sekarang penjaluran air dari Negeri Pahang ke empangan Langat 2... betul-betul penipu kaki putar Noh Omar ni beb... kah kah kah !. sumber klik sini


hemmmmm..... sekarang ni beliau mungkin bertambah popular apabila proksi beliau sedang sebok dengan bersih 4.0 didepan rumah ambiga... gua malas nak tulis pasal datuk yang gelaran dengan otak tak seiring tu... lu cari lah kat blog-blog pr yang ada mendedahkan siapa datuk  tersebut dengan noh omar... kah kah kah... umngok perkasam jati... betul-betul meloyakan heeeee... A B U.

4 ulasan:

 1. BENGONGGGGGGGGGGGG! MENTERI KE NI?

  BalasPadam
 2. Muka langsung takda cahaya sebab terlalu banyak buat bohong dan fitnah.

  BalasPadam
 3. Muka pun dah macam PEROMPAK...tak tahulah kenapa orang UMNOGOK boleh undi mereka...PUNCAK NIAGA memang penipu BESAR...lingkuplah mereka bila PR ambik alih....

  BalasPadam
 4. Sekali pandang muka dia betul2 macam lembu nak berak.

  BalasPadam

Lu orang boleh tulis apa yang Lu orang rasa nak tulis... tetapi semestinya apa yang Lu orang tulis tu Lu orang lah yang bertanggongjawap... gua tulis gua yang tanggong tak kan Lu orang tulis gua pulak nak tanggong... itu tak adil nama nya beb... kah kah kah....