DIA RELA MEMPERTAHANKAN NYAWA DEMI MEMPERJUANGKAN HAK KEMERDEKAAN SEBUAH NEGARA YANG TERBELENGGU OLEH RANTAI PENJAJAH... JUSTERU ITU NAMA MAT INDERA SEWAJARNYA DIABADIKAN SEBAGAI PEJUANG DAN BUKAN PETUALANG... PETITKAN DARI BUKU PENGUKIR NAMA JOHOR DT... TERBITAN YAYASAN WARISAN JOHOR (YWJ)

SAHABAT

.

.

.

.

.

.

.

.

Terkini

get this widget here

Khamis, 29 Disember 2011

SEJAK BILA PULAK RAKYAT TAK BOLEH PERGI MAHKAMAH !!! PERKAKAS PERKASAM NI BETUL-BETUL DAH MEROYAN GILA, KAH KAH KAH !!!

Dua laporan Polis telah dibuat oleh Presiden Pertubuhan Pribumi Perkasa (Perkasa) Yb Datuk Ibrahim Ali di Ibu Pejabat Polis Dang Wangi, satu kepada pihak yang menyuruh menghadiri pada hari keputusan Penghakiman kes tuduhan liwat Yb Datuk  Anwar Ibrahim pada 09 Jan' 2012 dan satu lagi laporan terhadap Paderi Dr Eu Hong Seng kerana dikatakan mempersoalkan Perkara 153 Perlembagaan Persekutuan.

Sejak bila pulak Rakyat tak boleh menghadiri untuk mendengar sesuatu Perbicaraan di Mahkamah... dan menunggu keputusan perbicaraan diluar bangunan Mahkamah kerana tiada lagi ruang didalam Mahkamah, kalau bodoh jangan tunjukkan sangat Yb Oiiiiii.... kah kah kah !!!.

Yb Ibrahim Ali ni betul-betul lah keturunan sikit-sikit report... sikit-sikit report, betul-betul macam budak kecik bergaduh... sikit-sikit mengadu... sikit-sikit mengadu, buat kerja macam orang dewasa sikit atau pun buat kerja orang ada telur... ajak dekat ke... ajak bahas ke... memang muka tak tahu malu...kah kah kah !!!.

Satu lagi laporan terhadap Paderi Dr Eu Hong Seng kerana dikatakan mempersoalkan Perkara 153 Perlembagaan Persekutuan, betul ke langsung tak boleh disebut Perkara 153 Perlembagaan Persekutuan.... macam mana pula apabila Umno yang diketuai oleh Tun Mahathir dan Pencacai Umno hendak memansuhkan Imuniti Raja-Raja dengan Road Show satu Malaysia ???


hemmmmm..... katak oh katak kenapa tak panggil hujan... katak pun jawap.... bukan aku tak panggil hujan tapi hujan tak mau turun.... tapi hujan tak mahu turun.... kah kah kah !!! betul-betul meloyakan heeeeee......

1 ulasan:

Lu orang boleh tulis apa yang Lu orang rasa nak tulis... tetapi semestinya apa yang Lu orang tulis tu Lu orang lah yang bertanggongjawap... gua tulis gua yang tanggong tak kan Lu orang tulis gua pulak nak tanggong... itu tak adil nama nya beb... kah kah kah....