DIA RELA MEMPERTAHANKAN NYAWA DEMI MEMPERJUANGKAN HAK KEMERDEKAAN SEBUAH NEGARA YANG TERBELENGGU OLEH RANTAI PENJAJAH... JUSTERU ITU NAMA MAT INDERA SEWAJARNYA DIABADIKAN SEBAGAI PEJUANG DAN BUKAN PETUALANG... PETITKAN DARI BUKU PENGUKIR NAMA JOHOR DT... TERBITAN YAYASAN WARISAN JOHOR (YWJ)

SAHABAT

.

.

.

.

.

.

.

.

Terkini

get this widget here

Isnin, 12 Disember 2011

DR. MAHATHIR BERI BANTUAN PERNAFASAN PADA "TAIK lembUMNO" YANG NYAWA-NYAWA IKAN.... KAH KAH KAH !!!

Selepas mengkritik DS Shahrizat Abdul Jalil supaya meletak jawatan yang menimbulkan keresahan dikalangan "Pemimpin-Pemimpin Puak taik lembUMNO" dan "Penyokong-Penyokong Terpilih", hari ini beliau datang bagi meredakan kesesakan pernafasan puak-puak tersebut.

Beliau berkata BN berada dikedudukkan yang terbaik untuk memenangi Pilihan Raya Umum ( PRU ) Ke-13 tetapi tidak menyatakan kemenangan tersebut adakah kemenangan 2/3 kerusi Parlimen atau kemenangan Mejoriti Mudah.

Mana kan tidak selepas dikritik hebat dengan bukti-bukti yang sahih oleh Pakatan Rakyat beliau telah menambah lagi derita "Pemimpi-Pemimpin Taik lembUMNO" dengan menyuruh DS Shahrizat supaya melepaskan jawatan.

Sedangkan Pengembala Masa Kini DS Haji Najib  tidak menyuruh DS Shahrizat melepaskan jawatan walaupun beberapa Ahli Parlimen Umno/Bn telah menyatakan pendirian supaya DS Shahrizat berbuat begitu demi menyelamatkan "Taik lembUMNO" yang semakin terdesak.


hemmmmm..... kalau shahrizat letak jawatan pencetus KPI dan penyokong nya mesti turut serta.... lembUMNO betuk-betul meloyakan  heeeeeee....


Tiada ulasan:

Catat Komen

Lu orang boleh tulis apa yang Lu orang rasa nak tulis... tetapi semestinya apa yang Lu orang tulis tu Lu orang lah yang bertanggongjawap... gua tulis gua yang tanggong tak kan Lu orang tulis gua pulak nak tanggong... itu tak adil nama nya beb... kah kah kah....