DIA RELA MEMPERTAHANKAN NYAWA DEMI MEMPERJUANGKAN HAK KEMERDEKAAN SEBUAH NEGARA YANG TERBELENGGU OLEH RANTAI PENJAJAH... JUSTERU ITU NAMA MAT INDERA SEWAJARNYA DIABADIKAN SEBAGAI PEJUANG DAN BUKAN PETUALANG... PETITKAN DARI BUKU PENGUKIR NAMA JOHOR DT... TERBITAN YAYASAN WARISAN JOHOR (YWJ)

SAHABAT

.

.

.

.

.

.

.

.

Terkini

get this widget here

Selasa, 13 Disember 2011

DEBAT MASIH TAK JAWAP... DS HJ NAJIB DICABAR LAGI... KALI INI OLEH NURUL EZAH KAH KAH KAH !!!

Selepas debat yang dicadangkan oleh Solidariti Mahasiswa Malaysia ( SMM ) tidak dijawap oleh DS Hj Najib dan boleh dikatakan tidak bersetuju atau pun takut, hari ini YB Nurul Ezah Anuar telah mencabar beliau untuk bertanding di Parlimen Lembah Pantai.

Ini bagi membuktikan bahawa kepimpinan beliau dan konsep 1 Malaysia diterima atau pun tidak oleh Pengundi Parlimen Lembah Pantai yang berbilang Bangsa dan Agama. Jadi untuk itu DS Najib perlu meninggalkan kawasan yang beliau bertanding sekarang iaitu Parlimen Pekan yang hampir 90% pengundi nya adalah Melayu.

Persoalan nya berani kah beliau berhijrah kawasan sedangkan selalu menyatakan bahawa konsep 1 Malaysia yang dicanang  telah diterima oleh rakyat berbilang kaum di negara ini, memang wajar YB Nurul Ezah membuat cabaran kerana bagi membuktikan bahawa konsep 1 Malaysia Hanya Slogan Kosong.

Akan tetapi jawapanya pasti sudah di ketahui iaitu mana berani puak-puak umno untuk menyahut cabaran, sedangkan berdebat dalam rumah sendiri ( PWTC ) lagi kan takut ini kan pula mahu bertanding diluar kawasan!!! boleh mati sebelum bertanding yop.

hemmmmm..... khairi jamaluddin pun senyap aje.... dah suruh tetapkan masa untuk berdebat dan tempat nya adalah rumah umno pwtc, tapi sampai sekarang tak ada jawapan... betul-betul penakut ketua pemuda puak-puak umno ni.... betul-betul meloyakan heeeee....

Tiada ulasan:

Catat Komen

Lu orang boleh tulis apa yang Lu orang rasa nak tulis... tetapi semestinya apa yang Lu orang tulis tu Lu orang lah yang bertanggongjawap... gua tulis gua yang tanggong tak kan Lu orang tulis gua pulak nak tanggong... itu tak adil nama nya beb... kah kah kah....