DIA RELA MEMPERTAHANKAN NYAWA DEMI MEMPERJUANGKAN HAK KEMERDEKAAN SEBUAH NEGARA YANG TERBELENGGU OLEH RANTAI PENJAJAH... JUSTERU ITU NAMA MAT INDERA SEWAJARNYA DIABADIKAN SEBAGAI PEJUANG DAN BUKAN PETUALANG... PETITKAN DARI BUKU PENGUKIR NAMA JOHOR DT... TERBITAN YAYASAN WARISAN JOHOR (YWJ)

SAHABAT

.

.

.

.

.

.

.

.

Terkini

get this widget here

Isnin, 26 Disember 2011

APABILA SIBANGSAT NAK LUDAH MUKA MAHASISWA.... CUBA LAH KAU ORANG CERMIN DULU AKHLAK PUAK-PUAK UMNO... KAH KAH KAH !!!

Bila ada panglima-panglima Umno nak meludah dan menampar Mahasiswa bernama Adam Adli berikutan kejadian menurunkan bendera yang bergambar Hj Najib di luar kandang Umno PWTC, kita memang dah menjangka akan ada sibangsat yang menempelak perbuatan tersebut.

Kita memang ketahui bahawa mereka-mereka ini adalah hasil dari perjuangan bangsa Umno yang melahirkan bangsat sedemikian tapi tak lah sangka sampai mereka-mereka ini mengaku diri baik tanpa malu dan segan peringkat tertinggi.

Mungkin ini perjalanan hidup Umno yang terlahir dari persetubuhan haram Inggeris Penjajah yang tak diketahui siap ibu nya, dan sudah pasti sebagai anak  Inggeris Penjajah ia akan mewarisi segala perangai buruk bapa mereka yang berkesudahan dengan mengaku diri baik.... kah kah kah !!!.

Kepada Adam Adli dan seluruh Warga Mahasiswa yang mahu kan Akta Universiti Dan Kolej Universiti (AUKU) dihapuskan, diharapkan kamu tidak mudah patah semangat dengan Provokasi yang datang dari Keturunan Inggeris Penjajah yang memang jelas Bangsat nya.

Diharap kamu akan terus memperjuangkan Hak-Hak Mahasiswa Pewaris Kepimpinan Masa Depan Negara Malaysia demi keadilan tak peduli siapa yang Memerintah.


hemmmmm..... puak-pauk umno masih bertiandak cara pra-sejarah walaupun manusia telah menemui kembar kepada planet bumi.... betul-betul meloyakan heeeeee......

Tiada ulasan:

Catat Komen

Lu orang boleh tulis apa yang Lu orang rasa nak tulis... tetapi semestinya apa yang Lu orang tulis tu Lu orang lah yang bertanggongjawap... gua tulis gua yang tanggong tak kan Lu orang tulis gua pulak nak tanggong... itu tak adil nama nya beb... kah kah kah....