DIA RELA MEMPERTAHANKAN NYAWA DEMI MEMPERJUANGKAN HAK KEMERDEKAAN SEBUAH NEGARA YANG TERBELENGGU OLEH RANTAI PENJAJAH... JUSTERU ITU NAMA MAT INDERA SEWAJARNYA DIABADIKAN SEBAGAI PEJUANG DAN BUKAN PETUALANG... PETITKAN DARI BUKU PENGUKIR NAMA JOHOR DT... TERBITAN YAYASAN WARISAN JOHOR (YWJ)

SAHABAT

.

.

.

.

.

.

.

.

Terkini

get this widget here

Rabu, 1 Julai 2015

Minyak Naik Lagi... Terima Kasih PM Najib... Terima Kasih Haji Hadi Kerana Menyokong Najib... Kah Kah Kah
Terima Kasih banyak-banyak lah Tuang Presideng PAS Tuan Guru Haji Hadi kerana Sokongan Tuang Presideng PAS supaya Perdana Menteri (PM) Paling Jujur Dalam Dunia terus menjadi PM sampai habis Penggal Parlimen, cukup Cerdik Tuang Presideng dalam Berpolitik. Mungkin dalam Dunia ni tiada Pemimpin Pembangkang yang Secerdik Tuang Presideng PAS kerana Strategi Politik dengan terus memberi Sokongan kepada PM paling Jujur Dalam Dunia... kah kah kah !.

Kerana Sokongan Tuang Presideng kepada PM Najib maka Rakyat akan bertambah Marah kepada UMNO dan dengan itu mudah lah Pembangkang terutama nya Parti PAS memenangi Pilihan Raya Umum Ke-14 (PRU14) yang dijadualkan dalam masa 3 Tahun lagi dari sekarang, nak tanya Tuang Presideng sikit... agak-agak Tuang Presideng lah dalam jangka masa 3 Tahun akan datang apa lagi lah Balak dan Musibah yang akan diterima oleh Rakyat Malaysia... kah kah kah !.
Tapi tak apa... Tuang Presideng jangan Bimbang kerana Rakyat terutama nya Penyokong Tuang Presideng akan tetap Istiqamah Hingga Kemenangan walaupun terpaksa menghadapi berbagai Kerja Durjana dari Pemimpin UMNO terutama nya PM Najib yang Tuang Presideng Sokong, jika tak kerana Kebijaksanaan Tuang Presideng Berpolitik mungkin Najib tidak lagi menjadi PM dan Peluang Pembangkang untuk Menang dalam PRU14 agak tipis... kah kah kah !.

Harap-harap lu orang Bersyukur dengan Kenaikan Harga Minyak sebanyak RM0.10 Sen lagi hari ini, kerana dengan itu akan Bertambah lagi lah Kemarahan Rakyat Malaysia kepada UMNO... dengan itu juga ianya akan Mencerahkan lagi harapan PAS untuk mengalahkan UMNO dalam PRU14 nanti. Jangan lu orang lupa juga untuk Mengucapkan Ribuan Terima Kasih yang tak terhingga kepada Tuang Presideng PAS atas Kebijaksanaan beliau Berpolitik... kah kah kah !.

I Love U Tuang Presideng PAS Tuang Guru Datuk Seri Haji Abdul Hadi Awang... muahhhhh... muahhhhh...  muahhhhh... kah kah kah !


hemmmmm..... orang pas ganukite... bijak weiiiii tuang presideng mung dan tuang mursyidul am berpolitik... kah kah kah !.

8 ulasan:

 1. syukur naik 10sen krna badakmah dpt no.2 klau dpt no.10 mau naik 50sen

  BalasPadam
 2. Pas dan umno Kelantan di malukan Dap

  Pas dn umno nak bina masjid pun tak mampu kena naik harga minyak dulu

  Insyaallah esok Dap akan taja 3pelajartahfiz ke Turkey...(bukan Mesir takut jd taliban nik amar)

  Hidup Dap!

  BalasPadam

 3. Firaun

  Firaun tuu dah sah2 kafir harbi

  Firaun dah terang2 lawan nabi Musa as

  Firaun TIDAK pernah ngaku berIMAN kpd ALLAH

  Firaun takde BELIT tipu PUTAR & FITNAH

  Firaun takde perisai-TOPENG yg mng"KELIRU" kan..

  So..

  Firaun memang zalim BUT he straight to d point


  Sebaliknya..

  YANG

  Yg lagi jahat BEJAT & lagi sgt2 ZALIM

  Yg mengaku ISLAM

  Yg mengaku mnjd saksi/mncintai kesucian-ALLAH

  Yg mengaku CINTA n sayangkan RasuluLLAH

  Yg berTOPENGkan jubah brtopengkan SORBAN

  Yg brTOPENGkan "selawat" mega Ya-Ha-Na x3

  Dgn TOPENG

  Dgn TOPENG2tu buat smahu2nya khianat-RASUAH

  Dgn topeng-SORBAN..auta-ONAR-makar-FITNAH

  Dgn jubah-SORBAN-songlap putarBELIT sgl hadis &ayat Quran

  Dgn TOPENG2 itu samun-LANUN-rasuah-FITNAH menipu & bnar7KELIRU kan ummah


  JADI

  Jd sama2 saksikanlah..

  Sape?

  sape??

  sapekah??? yg lebih jahat serta lebih BEJAT drp siFiraun itu disisi ALLAH????!


  AWAS!!!

  Nota:

  KELIRU = TOPENG = sjahat7TIPU didisi ALLAH

  KELIRU = TOPENG = sbejat7FITNAH disisi ALLAH

  KELIRU = TOPENG = sbejat7FITNAH-songsang-sesat-MURTAD

  KELIRU = selicik7TABIAT Yahudi ddlm propaganda mmerangkap ummah


  BalasPadam
 4. Biar Mat Najib jadi PM lawan sampai piliharaya. Kalau tengah jalan Pak Din ganti, orang padang UMNO best. Najib yg jahat dah jatuh ganti PM baru. Ramailah rakyat sokong UMNO. Kalah lagi le pembangkang. Sejarah dah bukti. Setiap kali naik PM baru. Undi UMNO naik mendadak. Rakyat ditipu. PM kali ni lebih baik dari lama....lame juge le...

  BalasPadam
 5. Haji Hadi Tuang Presideng.....otak dia mabuk, system was failure!

  BalasPadam
 6. Bismillahirrahmaanirrahiim. Ya Allah Kau yang bernama as-Salam, Islam bererti sejahtera, tetapi para pemimpin Islam zalim, zalim, zalim. Apakah balasan-Mu buat mereka. Tunjukkan sedikit keadilan buat kami rakyat yang tertindas ini.

  BalasPadam
 7. umno yg nak tumbang, tuang presideng bori tonkat dan papah dia berdiri..maka, tahulah dia p r dah retak pecah tunggu terberai. diapun sedekahkan kat rakyat kenaikan harga petrol ketika petrol dunia turun. bijak tolol penanganan pil kuga tuang presideng.

  BalasPadam
 8. Masalah nya ialah dari dulu lagi rakyat dah sengsara. Bukan satu demi satu tapi tak abis satu datang pulak masalah baru. Kapal selam timbul 1MDB. Tak habis 1MDB timbul TH. Tak habis TH, mata wang pulak jatuh. Kemudian timbul pulak MARA. Kalau nak tunggu Najib selesaikan masalah, tak payah lah berharap sangat. Masa senang pun rakyat tertekan. Apalagi masa susah macam ini. Baik lah keadaan selepas ini, pun rakyat yang susah. Selagi UMNO berkuasa masalah tetap ujud.

  BalasPadam

Lu orang boleh tulis apa yang Lu orang rasa nak tulis... tetapi semestinya apa yang Lu orang tulis tu Lu orang lah yang bertanggongjawap... gua tulis gua yang tanggong tak kan Lu orang tulis gua pulak nak tanggong... itu tak adil nama nya beb... kah kah kah....