DIA RELA MEMPERTAHANKAN NYAWA DEMI MEMPERJUANGKAN HAK KEMERDEKAAN SEBUAH NEGARA YANG TERBELENGGU OLEH RANTAI PENJAJAH... JUSTERU ITU NAMA MAT INDERA SEWAJARNYA DIABADIKAN SEBAGAI PEJUANG DAN BUKAN PETUALANG... PETITKAN DARI BUKU PENGUKIR NAMA JOHOR DT... TERBITAN YAYASAN WARISAN JOHOR (YWJ)

SAHABAT

.

.

.

.

.

.

.

.

Terkini

get this widget here

Jumaat, 22 Mei 2015

Artikel Menghasut : Orang Najib Sudah Mula Belasah Muhyiddin Yassin


Elok lah tu... hari ni Rakaman Ucapan Muhyiddin yang mengatakan mahu Orang-Orang Najib yang terlibat dalam 1MDB DIPECAT dan DISIASAT Tersebar, hari ini juga Orang Najib BELASAH Tan Sri Muhyiddin yang juga Menteri Pelajaran sebagai MALAS turun ke bawah... kah kah kah !.

Mengikut kata Ahli Majlis Tertinggin Umno yang juga Bekas Timbalan Menteri Pelajaran Datuk Dr. Fuad Zarkashi, beliau ada menerima Posting Gambar sebuah Sekolah di Keningau Sabah yang Terlalu DAIF. Dimana menurut beliau ianya berpunca dari Pegawai yang Bertanggungjawab Tidak Turun Padang...

Dan kenapa Pegawai tersebut Tidak Turun adalah disebabkan Menteri Pelajaran dan Timbalan Menteri Pelajaran juga MALAS turun ke bawah, justeru itu Menteri dan Timbalan Menteri Pelajaran tidak akan tahu apa yang berlaku di bawah... Siapa Menteri tersebut tak lain adalah Tan Sri Muhyiddin Yassin.

Sayang Seribu kali sayang... walaupun TEGURAN Datuk Dr. Fuad Zarkasi tersebut sesuatu yang Elok namun teguran tersebut bukan lah datang dari KEIKHLASAN sebenar, melainkan hanya untuk Membuka PEKUNG Muhyiddin dan Secara Halus Memberi sokongan kepada Najib sebagai Perdana Menteri.

Ini lah dia WAJAH UMNO yang sebenar... membuat sesuatu tanpa Keikhlasan dan bukan Demi Untuk Rakyat, walaupun menurut Presiden PAS yang Keikhlasan adalah antara orang tersebut dengan Allah SWT namun rasanya didalam Politik ianya Wajar Diragui akan Keikhlasan tersebut. sumber FMT


hemmmmm..... mahukah agaknya najib mendengar saranan muhyiddin... rasanya payah banyak atas sebab orang-orang dalam 1mdb adalah orang najib... jadi tahu sama tahu sudah lah beb... kah kah kah !.

Tiada ulasan:

Catat Komen

Lu orang boleh tulis apa yang Lu orang rasa nak tulis... tetapi semestinya apa yang Lu orang tulis tu Lu orang lah yang bertanggongjawap... gua tulis gua yang tanggong tak kan Lu orang tulis gua pulak nak tanggong... itu tak adil nama nya beb... kah kah kah....