DIA RELA MEMPERTAHANKAN NYAWA DEMI MEMPERJUANGKAN HAK KEMERDEKAAN SEBUAH NEGARA YANG TERBELENGGU OLEH RANTAI PENJAJAH... JUSTERU ITU NAMA MAT INDERA SEWAJARNYA DIABADIKAN SEBAGAI PEJUANG DAN BUKAN PETUALANG... PETITKAN DARI BUKU PENGUKIR NAMA JOHOR DT... TERBITAN YAYASAN WARISAN JOHOR (YWJ)

SAHABAT

.

.

.

.

.

.

.

.

Terkini

get this widget here

Rabu, 26 Februari 2014

(Video) PRK N.25 Kajang : Rafizi Suruh Zaid Ibrahim Cermin Muka beliau Dulu !


Apa macam sekarang Zaid Ibrahim, lu mahu tak Cermin Muka lu seperti yang disuruh oleh Rafizi Ramli tu Zaid. Jawap jangan tak jawap Zaid, kalau tak betul apa yang dikatakan oleh Rafizi baik lu SAMAN aje Rafizi. Kalau sesama Pakatan Rakyat (PR) pun boleh Saman Menyaman apa hal lu nak diam Zaid dengan DAKWAAN Rafizi tersebut, lu bukan nya salah satu Ahli didalam PR pun beb. Ditambah lagi lu SUARA sekarang ni seakan-akan seperti BARUA UMNO... kah kah kah !.

BENAR atau FITNAH itu yang dikatakan oleh Rafizi Ramli, kalau lu rasa yang Rafizi tu MENIPU dan MENFITNAH baik JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA dengan SAMAN Rafizi. Dakwaan Rafizi adalah sebagai MEMBALAS TUDUHAN lu yang konon nya untuk MENYELAMATKAN Kerajaan Negeri Selangor dengan Bertanding sebagai Calon Bebas pada Pilihan Raya Kecil (PRK) N.25 Kajang. Itu Tak Kisah lah sebab itu HAK lu sebagai Rakyat Malaysia... kah kah kah !.

Cuma KELUNAKAN SUARA lu yang seperti BARUA UMNO sahaja yang menjadi KEMUSYKILAN, kerana hanya Barua Umno sahaja yang LUNAK SUARA nya seperti Suara lu tu beb. Ini membuat gua PENING tahu tak Zaid, apa lu ada MAIN WAYANG ke dengan Umno And The Gang sampai Suara lu SELUNAK SUARA BARUA UMNO beb. Lu jangan pulak SAMAN gua sebab gua apa pun tak ada, yang ada hanya TELOR itu pun gua STANDBY untuk dibuat ROTI TELOR... kah kah kah !.


hemmmmm..... pada gua zaid ibrahim dengan ibrahim ali tu lebih kurang aje beb, satu spices dan sama dna... kah kah kah... A B U.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Lu orang boleh tulis apa yang Lu orang rasa nak tulis... tetapi semestinya apa yang Lu orang tulis tu Lu orang lah yang bertanggongjawap... gua tulis gua yang tanggong tak kan Lu orang tulis gua pulak nak tanggong... itu tak adil nama nya beb... kah kah kah....